Težak život

Od slatkice do žene koja iza sebe ima 3 propala braka, a za sve su krivi poroci kojima se odala već s 14 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jodie Sweetin nakon završetka snimanja serije "Puna kuća" sa 14 godina počela je piti i drogirati se.

Jodie Sweetin (38) proslavila se ulogom Stephanie Tanner u "Punoj kući" kao petogodišnjakinja, no njezin život od samog početka nije bio nimalo bajan. 

Pogledaj i ovo showbuzz Zabavljale se zajedno Sjećate se njih? Osvojile su nas u TV seriji, ovako izgledaju danas!

Majka ju je rodila u zatvoru, a i njen otac je bio također tamo, pa ju je ujak Sam Sweetin posvojio i odgojio sa svojom suprugom. Godinama kasnije, kada je bila poznata ličnost, Jodie je odbijala govoriti o posvojenju, istaknuvši da ne želi da ljudi misle kako ju je netko prisilio na glumu. Osim toga, kao trogodišnjakinja se bavila i baletom i step plesom. 

Pojavila se u nekoliko reklama i odigrala gostujuću ulogu u sitcomu "Valerie", a potom se probila utjelovivši Stephanie u "Punoj kući". Bila je dio popularne serije sve do njezinog završetka 1995. 

Nakon što je završila sa snimanjima posvetila se učenju i završila je srednju školu, a potom upisala i fakultet. No počela je i piti kao 14-godišnjakinja i uskoro je uzimala i razne droge poput ecstasyja, cracka i metamfetamina. Kasnije je objasnila da se okrenula porocima jer joj je bilo dosadno.

Jodie je 2009. objavila memoare "unSweetined" i opisala je kako se počela drogirati čim je završila sa snimanjima "Pune kuće". Progovorila je o svom odrastanju na televiziji i koliko joj se život poboljšao otkad se riješila ovisnosti. 

Glumica je istaknula kako se prestala drogirati i piti u prosincu 2008. Završila je školovanje za savjetnika za ovisnike o drogama i alkoholu te počela raditi u centru za odvikavanje u Los Angelesu. 

Inače, Sweetin iza sebe ima tri propala braka. Kao 20-godišnjakinja se udala za policajca Shauna Holguin, a razveli su nakon četiri godine braka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• JUNE 2nd! Join us for our final farewell! ❤️🏡 #Repost @soni_nicole ・・・ good things come to those who wait!! MARK YOUR CALENDARS! 🗓 June 2nd will finally be the day Part 2 of our final season will air! We know you all have been desperate to see it and we hope it won’t disappoint. ❤️

A post shared by Jodie Sweetin (@jodiesweetin) on

Glumica je 2007. upoznala Codyja Herpina, koordinatora za prijevoz filmske opreme i vjenčali su se nakon samo dva mjeseca veze. Dobili su i kćer Zoie (12), a zahtjev za rastavom su podnijeli već u studenom 2008. Razvod je bio služben 20. travnja 2010. i već 10 dana kasnije objavila je da je trudna s dečkom Mortyjem Coyleom.

Supružnici su dobili kćer Beatrix i vjenčali se u ožujku 2012. Podnijeli zahtjev za rastavom već sljedeće godine, a okončana je 2016. Jodie je nastavila u istom ritmu, pa je dok još nije ni službeno završila prošli brak objavila da se zaručila za Justina Hodaka. 

On je baš kao i glumica bio bivši ovisnik i upoznali su se u centru za odvikavanje u kojem ona radi. Prošlo je nešto više od godinu dana i rekla je da su prekinuli, a morala je tražiti i sudsku zabranu približavanja za Justina jer joj je prijetio nasiljem i imao ilegalno oružje. 

Jodie se vratila ulozi Stephanie koju je proslavila i od 2016. sudjeluje u snimanju serije "Fuller House". Trebala bi završiti nakon pet sezona u lipnju ove godine. 

Inače, glumica je svojedobno priznala da je išla na povećanje grudi što je i očigledno. Stručnjaci za plastičnu kirurgiju kažu i da već koristi botoks te da je stavila implatante u obraze koji izgledaju prilično neprirodno kao i njezina prsa. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +1 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka istaknula obline u čipkastom korzetu, dugo je nismo vidjeli u ovakvom izdanju

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene