Wow!

Zanosna Talijanka sve je bacila na koljena svojim raskošnim dekolteom, zbog njezine ljepote prati je čak 1,7 milijuna ljudi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rosa Perrotta proslavila se u talijanskom reality showu, a na Instagramu ima preko 1,7 milijuna pratitelja, koji se ne mogu nadiviti njezinoj ljepoti.

Talijanska influencerica, manekenka i glumica Rosa Perrotta (32) ukrala je sve poglede na filmskom festivalu u Veneciji.

Prelijepu Talijanku, koja trenutno čeka svoje drugo dijete, nije uspjela zasjeniti nijedna holivudska zvijezda kada se pojavila u haljini koja je istaknula njezin trbuh, ali i pozamašni dekolte.

Perrotta je spremno pozirala fotografima te je ispred njih izmijenila i nekoliko nježnih poljubaca sa svojim partnerom Pietrom Tartaglionelom, s kojim već ima i sina Domenica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐑𝐎𝐒𝐀 𝐏𝐄𝐑𝐑𝐎𝐓𝐓𝐀 (@rosaperrotta__)

Rosa je u Veneciji zablistala u još jednom upečatljivom trudničkom izdanju kakvo se ne viđa često. Crvenim tepihom prošetala je u plavom ženskom odijelu, a ispod sakoa nosila je samo grudnjak, pa su njezin trbuh i dekolte opet bili u prvom planu.

Inače, Perrotta se proslavila sudjelovanjem u talijanskom realityju "Uomini e Donne" te je stekla veliku popularnost na Instagramu, gdje je prati više od 1,7 milijuna ljudi, s kojima svakodnevno dijeli svoje golišave fotke.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Vin Diesel (Foto: Instagram) Vin Diesel (Foto: Instagram) +2 Vin Diesel (Foto: Instagram) Celebrity Ovog snagatora pamtimo po isklesanom tijelu, ali svijet ovih dana obilaze njegove iznenađujuće fotke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene