teško joj to pada

Naša trudna pjevačica otkrila zašto stalno plače, pa rastužila obožavatelje emotivnom objavom: "Pazi na sebe i bebicu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Pamela Ramljak požalila se fanovima da nije vidjela svoju majku četiri mjeseca i ne zna kada će moći sljedeći put.

Pjevačica Pamela Ramljak (40), koja je nedavno objavila da je trudna i očekuje curicu, otkrila je fanovima što joj najteže pada u izolaciji zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

Pamela je pozirala na terasi i priznala kako joj je najdraže mjesto u ovoj situaciji, a u emotivnoj objavi na Instagramu priznala je zbog čega tuguje. "Inače, ovaj cijeli mjesec sam trebala provesti kod mame i tate na jugu i baš mi teško pada jer mamu nisam vidjela 4 mjeseca. Prva 3 mjeseca trudnoće sam morala mirovati i sad svi moramo mirovati", napisala je pjevačica. 

Pameli je, kako ističe, žao njezine majke jer joj stalno cmolji na telefonu. "Ali jedna je mama i suze su u trudnoći kao i želja čudnim kombinacijama hrane, dakle, neizbježne. Samo se nadam da ću mamu ipak zagrliti dok još nisam kit", zaključila je pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo je moje trenutno najdraže mjesto u izolaciji 🌺🌺🌺. Sve je stalo samo stomak raste 🤰. Inače, ovaj cijeli mjesec sam trebala provesti kod mame i tate na jugu i baš mi teško pada jer mamu nisam vidjela 4 mjeseca. Prva 3 mjeseca trudnoće sam morala mirovati i sad svi moramo mirovati 😟. Žao mi mame jer joj stalno cmoljim na telefonu, ali jedna je mama i suze su u trudnoći kao i želja čudnim kombinacijama hrane, dakle, neizbježne. Samo se nadam da ću mamu ipak zagrliti dok još nisam kit. Ljubim vas sve ❤️😘 Kako vi provodite dane? #isolation #hatecorona #lovespring #happythoughts #onbalcony

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

Fanovi su pokušali utješiti Pamelu i savjetovali joj da samo razmišlja pozitivno. "Nemoj biti tužna, neka se sve ovo jednom završi. Još malo pa kupanje i brzo dolaziš u majčin zagrlja", "Čuvaj se. Dobro je da se čujete svaki dan", "Lijep ti je taj kutak izolacije, milina za oči. Odmaraj i pazi na sebe i bebicu, i naravno svi na sebe i bližnje", komentirali su. 

Inače, pjevačica je od 2013. u braku s Mladenom Salajsterom i imaju sina Antuna. Pamela je u prvoj trudnoći doznala da nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi, zbog čega joj je prijetio i drugi pobačaj.

"Od šestog tjedna trudnoće počela sam se bosti. Već su mi noge malo modre. Imam iskustva u tome, čovjek se na sve navikne", rekla je Ramljak. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene