bilježi neprocjenjive trenutke

Skinula se opet do kraja u trudnoći, nekima je dosadila njena sklonost golotinji: "Nije li već dovoljno?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski objavljivala je svoje nage fotografije i prije nego što je zatrudnjela, a sada to čini često.

Emily Ratajkowski (29) voljela je pozirati potpuno u oskudnim izdanjima i gola prije trudnoće, a otkad očekuje bebu skinula se do kraja nekoliko puta. 

Pogledaj i ovo showbuzz I dalje fura svoj stil U sedmom mjesecu trudnoće skinula se u oskudni bikini koji je jedva obuzdao njezino nikad bujnije poprsje

"Samo ja kod kuće u New Yorku", napisala je manekenka koja je na Instagramu podijelila seriju fotografija bez imalo odjeće. Ratajkowski se na slikama nalazi u kadi, na stubištu i na krevetu.

Emily je očito odlučila ovjekovječiti što više puta svoju trudnoću pa je zato pozirala potpuno naga i u 36. tjednu trudnoće. Fotografije možete pogledati ovdje.

"Tako seksi", komentirala je Irina Shayk, jedna od najtraženijih manekenki. "Ljepotica", "Fantastično", "Ne shvaćam zašto bi netko objavljivao ovakve fotografije", "Isprva su bile u redu ovakve slike, no sada mislim nije li već dovoljno?", "Malo previše", "Ne shvaćam", napisali su pratitelji. 

Učinila je to i u 33. tjednu pa je objasnila zašto je to htjela.

"Neizmjerno sam zahvalna što su neprocjenjive trenutke u mom životu zauvijek zabilježili moji dragi prijatelji. Hvala vam! Tu sam bila trudna 33 tjedna", napisala je na Instagramu. 

Inače, Emily očekuje svoje prvo dijete s mužem Sebastianom Bearom-McClardom (32) za kojeg se udala 2018. On nema nikakvog problema s njezinim golišavim fotografijama, a ponekad joj se znao pridružiti na nekim i prekriti njena strateška mjeste. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene