ne bi joj se svidjelo

Naša trudna voditeljica nasmijala fotkom sa Straduna: "Da baka ima Instagram, dobila bih po nosu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anja Alavanja blista u trudnoći, a ovih dana uživa u lijepom Dubrovniku iz kojeg dijeli fotografije.

Anja Alavanja (38) otkrila je početkom veljače da s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) očekuje sina, a često dijeli fotografije na kojima se vidi kako blista u trudnoći. 

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) "Ženo zgodna!" Devet mjeseci nakon trećeg poroda naša voditeljica izgleda kao da nikad nije rodila, u badiću je zasjenila i poznatu znamenitost!

Voditeljica ovih dana boravi u Dubrovniku i pozirala je na Stradunu, glavnoj ulici u staroj gradskoj jezgri. "Da baka ima Instagram, dobila bih po nosu. Bar su bubrezi pokriveni", našalila se Anja uz sliku na kojoj sjedi na betonskim stepenicama. 

Nasmijala je i svoje pratitelje. "Odmah mi je prošlo kroz glavu", "Ali Sv. Duje neće ni da čuje..", "Zgodna", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjaromac)

Inače, voditeljica je nedavno na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala trudnički trbuh i izazvala oduševljenje pratitelja koji su joj pisali da je zgodna i da blista u trudnoći. Još jednu fotku na kojoj joj se vidi trbuh objavila je i u svojim Instagram Storyjima.

Anja je čak pet mjeseci od javnosti uspješno skrivala da je trudna, a otkrila je i da će roditi sina, dok s bivšim suprugom, glazbenikom Željkom Romcem (53) već ima dvojicu sinova, Jakova i Ivora.

"Malo sam se nadala curici, no bit će opet dečko", priznala nam je voditeljica kada se doznalo da je trudna, no dodala je i kako je, iako se tome sada nije nadala, presretna zbog trudnoće. Otkrila je i kako se njezini sinovi vesele novom braci.

Anja je ispričala i jesu li ona i partner Vedran odlučili kako će nazvati sina.

"Odlučili smo se za ime, skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti...", rekla je Alavanja za Story.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Paraminski - 1 Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) +1 Leona Paraminski, Tin Komljenović (FOTO: Instagram) Celebrity Leoni Paraminski se ostvarila jedna od najvećih želja: U 42. godini očekuje prvo dijete

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš Dino Goleš o prioritetnim skupinama za cijepljenje protiv koronavirusa Dino Goleš Dino Goleš na Markovu trgu +0 Dino Goleš - 2 Celebrity Mladi voditelj Nove TV postao je tata! S radijskom voditeljicom dobio je sina, a otkrili su i njegovo ime

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene