pa hrabro!

Na prvi je pogled jasno zašto se ne prestaje pričati o njegovu povratku u New York, pojavio se u haljini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Troye Sivan je za ovogodišnju Met Galu odabrao haljinu, naravno da se o njegovu odabiru priča i koji dan kasnije.

Mladi pjevač Troye Sivan definitivno je bio jedan od najzapaženijih muškaraca koji su se pojavili na ovogodišnjoj Met Gali u New Yorku, i to zahvaljujući haljini koju je odabrao za to najvažnije modno događanje u svijetu slavnih.

Naime, 26-godišnji Troye pojavio se u dugoj crnoj haljini s izrezima i dekolteom, a na nogama je nosio čizme s platformom. Svojom odvažnom kombinacijom pohvalio se i na profilu na Instagramu, gdje je objavio kratki video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by troye sivan (@troyesivan)

Tema Met Gale ovog je puta bila "Umjetnost u New Yorku: Leksikon Mode", a na crvenom su se tepihu, osim Troyea, pojavili i Justin i Hailey Bieber, Lorde, Timothée Chalamet, Billie Eilish, Kim Kardashian, Megan Fox i mnogi drugi.

Troye je u New York doputovao iz rodne Australije, kamo se vratio nakon pet godina usred pandemije koronavirusa, a slobodan je nešto više od godinu dana, nakon što je u srpnju prošle godine prekinuo vezu s dečkom Jacobom Bixenmanom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene