zanimljiva ideja

Nije očekivala da će je zaprositi, a slavnoj reality sestri ovaj je glazbenik još jednim zaista neobičnim činom iskazao ljubav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Travis Barker je na ruci dao tetovirati usne Kourtney Kardashian, a kako točno to izgleda pokazao je tattoo majstor kod kojeg si je isrctao tijelo.

Glazbenik Travis Barker neobičnim je čiom dokazao koliko voli svoju zaručnicu, slavnu reality sestru Kourtney Kardashian. Travis je ispod golemog škorpiona kojeg si je dao tetovirati na ruci, svojoj kolekciji tetovaža dodao i usne svoje drage.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

"Sezona škorpiona. Na ruci Travisa Barkera su i usne Kourtney Kardashian", napisao je na svom Instagramu uz fotografije tattoo majstor Scott Campbell. Fotku je komentirao i bubnjar grupe Blink 182, a ostavio je znak škorpiona i crno srce.

Kourtney Kardashian i Travis Barker posljednjih nekoliko mjeseci pune medijske stupce svojom ljubavnom vezom, a par je prije nekoliko dana objavio sretnu vijest kako su zaručili nakon manje od godinu dana veze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by scott campbell (@scottcampbell)

45-godišnji bubnjar grupe Blink 182 zaprosio je 42-godišnju reality zvijezdu u hotelu Rosewood Miramar u Montecitu u Kaliforniji, a ona je na profilu na Instagramu podijelila slike raskošne prosidbe s natpisom "zauvijek", dok se grle okruženi stotinama crvenih ruža u obliku srca na plaži.

Vijest o zarukama prenijeli su i američki mediji, a izvor blizak paru otkrio je za E!News kako je Kourtney bila iznenađena i nije očekivala da će se to dogoditi, a posebice da će prosidbi nazočiti i svi članovi klana Kardashian-Jenner. Točnije, romantični trenutak nisu propustile Kim Kardashian, Kylie i Kendall Jenner, Tristan Thompson, kao i Travisova djeca.

"Kourtney je izgledala jako iznenađeno kad je tamo vidjela Khloe i Tristana. Travis ju je otpratio do plaže na kojoj je priredio romantični prizor, a ona se smiješila od uha do uha. Najsretnija je i Travis je obožava, jako se lijepo ponaša prema njoj. Njihova je ljubav drugačija od svih prijašnjih i sve je pozitivno", izjavio je izvor.

Kourtney i Tristana isprva je povezivalo samo prijateljstvo, a ljubavnu vezu započeli su 2020. godine, neposredno nakon Valentinova.

Kourtney će to biti prvi, a Travisu treći brak. Ona je prije njega od 2016. do 2018. godina bila u vezi s alžirskim manekenom Younesom Bendjimaom, a iza nje je i burna veza sa Scottom Disickom, s kojim je dobila troje djece.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene