bome pretjeruje!

Ne može prestati dijeliti fotke pozadine svoje drage u tangicama, no neke je drugi prizor više zainteresirao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Travis Barker ljubi reality zvijezdu Kourtney Kardashian, čije fotografije odjednom sve češće dijeli na svom profilu na Instagramu i ne skriva koliko ju voli.

Glazbenik Travis Barker (45) zajedničke fotografije s Kourtney Karashian počeo je dijeliti tek na njezin 42. rođendan, a čini se da sada ne može stati sa svojim iskazima ljubavi prema njoj. 

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

"Bilo gdje s tobom", istaknuo je Travis i podijelio niz slika na Instagramu. Ipak, isticale su se one na kojima je Kourtneyna stražnjica u prvom planu u donjem dijelu bikinija, odnosno minijaturnim tangicama boje kože. 

Čini se kako je Barkeru to omiljeni dio njegove djevojke, s kojom je snimio niz fotografija s njihova izleta. Kourtney je komentirala njegovu objavu, a i mnoštvo pratitelja kojima je ipak jedan video bio zanimljiviji od bujne pozadine u tangicama. 

"Svugdje", napisala je Kardashianka. 

"Treći dio objave: Nema ništa strašnije", "Video me ošamutio", "Taj most? Ne", "Visine. Bravo, Trav", "Uživajte", "Kvragu. Taj most je bilo teško gledati", komentirali su snimku na kojoj Barker i Kardashianka hodaju po mostu i vidljivo je koliko su visoko iznad tla. 

Ipak, drugi su se usredotočili na par. "Sretna je", "Najbolji slavni par nakon dugo vremena", "Ne mogu se nositi s time koliko ste seksi skupa", "Koji Scott?", "Nadam se da ne tebe neće prijeći prokletstvo Kardashiana jer ti to ne treba", "Može se vidjeti da su zaljubljeni", "Oženi se njome već jednom", komentirali su Travisovi pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Inače, Barker je izazvao osude javnosti nakon što u objavi za Kourtneyin 42. rođendan stavio i snimku na kojoj mu ona siše palac i većina je ljudi komentirala da to nije primjereno. 

Prije nego što su prohodali, Kardashianka i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 15-godišnju Alabamu Luellu i 17-godišnjeg Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece, šestogodišnjeg Reigna Astona, osmogodišnje Penelope i 11-godišnjeg Masona Dasha, a svima je otac Scott Disick (37), s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene