Promjena je vidljiva

Transformacija predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović: Opuštenija frizura, mlađahan izgled, mršavija figura

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon sastanka u Banskim dvorima s premijerom Andrejem Plenkovićem kineski premijer sastao se predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Kineski premijer Li Kequiang boravi u službenom posjetu Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Predsjednica s Prljavim kazalištem (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Opušteno izdanje! Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na koncert Prljavaca stigla u trapericama i kožnoj jakni, pa opalila selfie s bendom

Nakon sastanka u Banskim dvorima s premijerom Andrejem Plenkovićem i posjeta Saboru kineski premijer sastao se predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Svu pažnju privukla je upravo predsjednica u elegantnoj crnoj kombinaciji dužine koju većinom bira za službena pojavljivanja, a dalo se primijetiti i kako predsjednica imaju još vitkiju figuru. Također, nešto opuštenija frizura bila je pun pogodak te je predsjednicu dodatno pomladila.

Kreaciju potpisuje dizajnerica Greta Gudelj, s kojom predsjednica već neko vrijeme uspješno surađuje, što je pun pogodak jer i javnost komentira kako izgleda sve bolje.

Sinoć je pažnju u zračnoj luci na dočeku kineskog premijera plijenila i supruga premijera Andreja Plenkovića, Ana Maslać Plenković, koja je blistala u elegantnom bijelom kaputu i crnim štiklama za kakve se odlučila i predsjednica.

U našoj se galeriji uvjerite kako ova promjena itekako godi Predsjednici.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Celebrity Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, a sad je opet u centru pažnje i to zbog divnog razloga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene