Druga osoba

Šokirala kao bradata pobjednica Eurosonga, a danas izgleda sasvim drugačije: Ma je li ovo moguće?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Conchita Wurst pobijedila je 2014. na Euroviziji, što je s jedne strane izazvalo zgražanje, a s druge divljenje.

Conchita Wurst (31) izazvala je zgražanje dijela javnosti kada je 2014. pobijedila na Euroviziji s pjesmom "Rise Like Phoenix", no sada je iznenadila transformacijom. 

Pogledaj i ovo Raiven Poslušajte pjesmu! Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

Naime, Conchita se javila videopozivom na online koncertu posvećenom Eurosongu koji je održan umjesto uobičajenog glazbenog natjecanja. U emisiji "Eurovision: Europe Shine A Light" javili su se predstavnici 41 zemlje i neki raniji natjecatelji, a pjevačica je začudila svojim izgledom.

Dok je 2014. nastupala u elegantnoj haljini, s bradom i dugom kosom, sada je pokazala novi imidž. Wurst se ošišala nakratko, no bradu ipak nije uklonila, a stavila je i piercing na nos. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy happy 😘

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on

"Kod kuće sam, kao i većina ljudi. Želim razmišljati pozitivno. Sviđa mi se što posljednjih nekoliko tjedana manje nosim donje rublje. Vidimo se vrlo brzo, ostanite kod kuće", rekla je austrijska drag queen. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Transformacija dječje zvijezde šokira javnost: Nekad najdraža slatkica uopće ne mari za izgled i dojam koji ostavlja

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene