Druga osoba

Šokirala kao bradata pobjednica Eurosonga, a danas izgleda sasvim drugačije: Ma je li ovo moguće?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Conchita Wurst pobijedila je 2014. na Euroviziji, što je s jedne strane izazvalo zgražanje, a s druge divljenje.

Conchita Wurst (31) izazvala je zgražanje dijela javnosti kada je 2014. pobijedila na Euroviziji s pjesmom "Rise Like Phoenix", no sada je iznenadila transformacijom. 

Pogledaj i ovo Hrvatska na Eurosongu Koja vam je omiljena? Prisjetili smo se 10 naših najbolje plasiranih pjesama na Eurosongu, "Mama ŠČ!" nije jedna od njih!

Naime, Conchita se javila videopozivom na online koncertu posvećenom Eurosongu koji je održan umjesto uobičajenog glazbenog natjecanja. U emisiji "Eurovision: Europe Shine A Light" javili su se predstavnici 41 zemlje i neki raniji natjecatelji, a pjevačica je začudila svojim izgledom.

Dok je 2014. nastupala u elegantnoj haljini, s bradom i dugom kosom, sada je pokazala novi imidž. Wurst se ošišala nakratko, no bradu ipak nije uklonila, a stavila je i piercing na nos. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy happy 😘

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on

"Kod kuće sam, kao i većina ljudi. Želim razmišljati pozitivno. Sviđa mi se što posljednjih nekoliko tjedana manje nosim donje rublje. Vidimo se vrlo brzo, ostanite kod kuće", rekla je austrijska drag queen. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Transformacija dječje zvijezde šokira javnost: Nekad najdraža slatkica uopće ne mari za izgled i dojam koji ostavlja

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene