nakon nesreće

Tony Cetinski oglasio se na Facebooku: Prijateljima uputio emotivnu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tony Cetinski oglasio se na svom Facebooku nakon nesreće u kojoj je smrtno stradao muškarac na kojeg je automobilom naletio slavni pjevač.

U petak kasno navečer policija je objavila detalje tragedije u Rovinju, u kojoj je smrtno stradao muškarac na kojeg je automobilom naletio Tony Cetinski. Nakon kobne nesreće na svom Facebook-profilu Tony je objavio emotivnu poruku. "Prijatelji. Bore se za tebe. Poštuju te. Uključuju te. Ohrabruju te. Trebaju te. Zaslužuju te. Stoje uz tebe", napisao je Tony.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

Ovo nije prvi put da se slavni pjevač oglasio nakon nesreće. Podsjetimo, u subotu je preko svoje odvjetnice poručio kako je tužan i shrvan zbog tragičnog događaja te je izrazio sućut obitelji pokojnika. "Neovisno o stvarnom uzroku smrti pokojnika, koji će se utvrditi obdukcijom i policijskom istragom, ovo je najteži i najtužniji dan u životu gospodina Tonyja Cetinskog koji je još uvijek u šoku, te je, uslijed boli i nevjerice, otkazao sve dogovorene koncerte i nastupe", pisalo je u priopćenju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene