skrivali od javnosti

Slavni glazbenik se već pet godina bori sa strašnom bolešću, njegova supruga sve je otkrila u emotivnom intervjuu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Tonyja Bennetta otkrila je da se glazbenik od 2016. godine bori s Alzheimerovom bolešću. Prve znakove primijetio je kada je počeo zaboravljati imena kolegama.

Obitelj legendarnog pjevača otkrila je kako se Tony Bennet (94) već pet godina bori s Alzheimerovom bolešću. Njegovi obožavatelji ostali su u šoku, obzirom da je glazbenik posljednjih nekoliko godina radio na nekoliko projekata, te ništa nije ukazivalo na to da se bori s ovom strašnom bolešću.

Između ostalog, Bennett je prije nekoliko godina objavio i hvaljeni duet s Lady Gagom, pjesmu "Cheek to cheek", a upravo u vrijeme snimanja tog singla primijetio je prve znakove bolesti. Njegova supruga Susan Bennett u emotivnom je intervjuu ispričala sve što se događalo posljednjih godina te da joj suprug nedostaje.

"On više nije stari Tony. Jako mi nedostaje u mnogočemu. Ipak, dok pjeva, vidi se da je to onaj Tony kakvog poznajem", rekla je Susan. "Srećom, prepoznaje mene i djecu. Zna sve detalje o nama i to me tješi. Znate, svake večeri kada legnemo u krevet kaže mi da me voli. Isto učini i svako jutro čim se probudi. Ipak, teško je i njemu i frustriran je zbog bolesti. Ne želi biti zbunjen kao što sada ponekad je, ali bori se", ispričala je glazbenikova supruga. Dodala je kako je upravo njegov neurokirurg obitelji preporučio da se glazbenik i dalje bavi pjevanjem, jer glazba pozitivno utječe na njegovo zdravlje.

Bennett je doktoru otišao 2016. godine kada je počeo zaboravljati imena svojih kolega. Neurolog iz bolnice u New Yorku potvrdio je da ima Alzheimerovu bolest, a srećom zasad nije u fizičkim bolovima, kako je potvrdila i njegova supruga. "Čak i vježba do pet puta tjedno. Dvaput tjedno pjeva s pijanistom koji dolazi kod nas doma", ispričala je Susan Bennett.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene