Ima svoj cilj

Lijepa Jamajčanka Tony-Ann Singh nova je Miss Svijeta: "Želim napraviti promjenu za žene i djecu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tony-Ann Singh nova je Miss Svijeta, odabrana na izboru u Londonu.

Lijepa studentica Tony-Ann Singh s Jamajke proglašena je novom Miss svijeta 2019. godine na tom prestižnom izboru ljepote održanom u Londonu.

Pogledaj i ovo Lucija Begić - 1 Slijedi veliko svjetsko natjecanje Naša predstavnica poletjela je u New Delhi na 71. Izbor za Miss Svijeta, ispratio ju je i indijski ambasador!

23-godišnja Tony-Ann izjavila je pred kamerama da će svoj rad usmjeriti k održivim promjenama za položaj žena i djece u svijetu. Na postavljeno pitanje đto misli o vrijednosti natjecanja u ljepoti u današnjem svijetu Me Too pokreta i težnji za ravnopravnošću, odgovorila je kako smatra da je ljepota najmanje bitan aspekt svih njezinih postignuća.

"Želim napraviti promjenu koja je održiva. Dakle, ako govorimo o ženama, to bi trebalo biti nešto što će osigurati da njihova djeca i djeca njihove djece imaju drugačije životne vrijednosti", rekla je Singh i dodala da je u redu slaviti lepotu, snagu i slično ali da je to puno više od toga.

Drugo mjesto pripalo je Miss Francuske, a treće Miss Indije. Za laskavu titulu natjecalo se više od 100 žena, između kojih i naša predstavnica Katarina Mamić koja se nažalost nije uspjela plasirati u 40 najljepših natjecateljica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Svadbena zvona se čuju: Trudna Lana Jurčević s prijateljicama proslavila djevojačku večer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene