isti su!

Sina Tončija Huljića nemamo često priliku vidjeti, a ove fotke dokazuju da je postao slika i prilika svojeg oca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Huljć je u rijetkom izlasku s roditeljima pokazao da s godinama sve više nalikuje na svojeg oca Tončija.

Gotovo cijela obitelj Huljić okupila se u Zagrebu u ponedjeljak navečer na dodjeli glazbene nagrade Cesarica.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo Naočiti Splićanin Ivan Huljić na sestrinoj svadbi trudio se biti neprimjetan, no svi su uočili koliko je elegantan bio, a tata Tonči imao je dobru foru na njegov račun!

S dodjele je izostala samo Hana, dok se Tončiju i Vjekoslavi pridružio njihov sin Ivan, kojeg nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Ivan je nasmijan pozirao fotografima u Tončijevu zagrljaju, a na novim fotkama se jasno vidi da s godinama sve više nalikuje ocu, dok je Hana kopija mame Vjekoslave.

33-godišnjeg Ivana zadnji smo put u javnosti imali priliku vidjeti u listopadu prošle godine na promociji vinilnog izdanja Gibbonijeva albuma "U po'ure" u Zagrebu, a nije pretjerano aktivan ni na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Huljic (@hulja17)

Vješto skriva i sve informacije o svojem ljubavnom životu još otkako je prije desetak godina punio medijske stupce zbog navodne veze s 11 godina starijom Jelenom Rozgom.

Tada se pisalo da su nerazdvojni i da Ivan često posjećuje Jelenu u njezinu stanu u Splitu, no vezu nikada nisu potvrdili te su je čak i demantirali.

"Ovu sam vijest demantirala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je netko uslikao dok smo se družili, čak i nismo bili nasamo. Mislim da ta vijest doista ne zaslužuje toliku pažnju. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imati prijatelje i da mogu piti kavu s kim god ja poželim, a da to sutra ne izađe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi", komentirala je u to vrijeme Rozga za IN Magazin.

S druge strane, ljubavni život Ivanove sestre Hane je u fokusu javnosti otkako se doznalo da je u vezi s Petrom Grašom, s kojim čeka i dijete. Par će 19. veljače stati i pred oltar, a na vjenčanju će biti prisutna samo najuža obitelj, dok su za ljeto, nakon dolaska prinove, najavili još jedno veliko svadbeno slavlje u Splitu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Cvek inMagazin Matija Cvek i Eni Jurišić izašli iz zone komfora i novom pjesmom oduševili publiku: ''Ideja je bila drugačija''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene