odgovorni glazbenik

Tonči Huljić progovorio o glasinama da ima koronavirus, pa otkrio da se s obitelji testira svaki mjesec

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tonči Huljić ispričao je da ima upalu uha i da ga je sigurno netko vidio kako ide u punoj ratnoj spremi na hitnu u Omišu da mu isperu uho.

Hrvatski skladatelj Tonči Huljić (58) ranije je rekao da je otkazao putovanja izvan zemlje, a sada je otkrio i koliko je oprezan radi bolesti koja se proširila svijetom. 

Pogledaj i ovo Tonči i Hana Huljić "Ne pitajte me" Tonči Huljić otkrio rijetke detalje iz privatnog života: "Sada smo apartman do apartmana, veselo je!"

"Nije da se ljudi pridržavaju mjera, zato se doista treba paziti. Moja obitelj i ja se redovito jednom mjesečno testiramo na koronavirus", ispričao je Tonči za 24sata

Trenutno odmara u Omišu i nasmijale su ga glasine je pozitivan na koronavirus. "Imam upalu uha. Bit će da me netko vidio kako u punoj ratnoj spremi, s maskom KN95 i s rukavicama ulazim u hitnu u Omišu. Išao sam tamo da mi isperu uho", ispričao je Huljić

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Došao pisat malo bliže moru...Slijedeća 3 mjeseca sam na plaži, kad već tako mora bit 😀😀 #toncihuljic

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official) on

Istaknuo je da se pridržava svih uputa stožera, a već u ponedjeljak ide na novo testiranje na koronavirus. Upravo zbog pandemije, koja vlada, skladatelj nije ove godine ni iznajmljivao kuću u Omišu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene