kraljevski posinak

Sin Camille Parker-Bowles opet je sretan nakon strašne tragedije, otkriven i detalj o njegovu odnosu s princom Charlesom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Parker-Bowles po struci je kuhar, a ima sjajan odnos sa svojom majkom, suprugom princa Charlesa. Nedavno mu je preminula djevojka, a paparazzi su ga sada uhvatili u društvu nove cure.

Sin Camille Parker-Bowles, 46-godišnji Tom, prvi put je uhvaćen u javnosti nakon što ga je pogodila strašna tragedija. Naime, njegova djevojka Alice Procope, preminula je od posljedica raka prije nekoliko tjedana, a čini se kako je Tom Parker-Bowles utjehu pronašao u novoj curi.

Pogledaj i ovo Camilla Parker-Bowles sa kćeri i sinom Ne vole pažnju Nova kraljica ima djecu iz prvog braka, evo gdje su danas i hoće li se što promijeniti otkako im je očuh postao kralj

Daily Mail piše kako je prošetao Londonom te se grlio i ljubio s novom djevojkom, a crni dani su očito iza njega. Posinak princa Charlesa inače je s Alice prohodao prije dvije godine, nakon što mu se raspao 13-godišnji brak sa Sarah Buys. Njegovi prijatelji su medijima ispričali kako je s Alice bio presretan, a nakon njezine smrti istaknuo je kako je život ponekad previše okrutan.

Tom je inače vrlo blizak s budućim britanskim kraljem, a princ Charles je navodno oduševljen načinom na koji njegova supruga i njezin sin funkcioniraju. Camilla je inače Toma dobila u braku s Andrewom Parkerom-Bowlesom. Njezin sin je po struci kuhar, a zahvaljujući zavidnoj karijeri dobio je nekoliko nagrada za svoj rad.

U medijima često ističe svoju bliskost s majkom, a u nekoliko gostovanja rekao je da Camilla voli pratiti popularne britanske TV serije. Ipak, priznao je kako Netflixovu "Krunu", seriju koja prati život kraljevske obitelji te u kojoj se pojavljuje i priča o njegovoj majci, nitko iz njihove obitelji nije gledao.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene