Taylor Swift i Tom Hiddleston

Je li ovo trenutno najveća prijevara u svijetu showbiza?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seksi Britanac slomio je srca diljem svijeta kada je uplovio u vezu s Taylor Swift. Tom Hiddleston i Taylor Swift samo glume - kažu teoretičari zavjere u nevjerici.

Taylor Swift i Tom Hiddleston iznenadili su javnost svojom brzom i strastvenom romansom, koju itekako javno pokazuju. Zbog njega je navodno ostavila i DJ-a Calvina Harrisa, koji je bijesan što je Taylor tako brzo i naglo krenula dalje.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) I dalje u ljubavi Ovaj par rijetko viđamo u javnosti, a kad se pojave zajedno izazovu pravu histeriju

Ovih dana Tom i Taylor proslavili su s njenom ekipom Dan neovisnosti, prije tog boravili su u Italiji na romantičnom odmoru, a Taylor je već potegla i do Velike Britanije, kako bi upoznala Tomove roditelje. Bijesni Harris otkrio je nakon toga da njegove roditelje nije stigla upoznati u više od godinu dana veze - jer joj je predaleko putovati do Velike Britanije.

Uglavnom, Taylor uživa, Tom se ponaša kao dječak (što je uništilo njegove obožavatelje/ice, op.a.), a svijet se pita. Vole li se ili glume jer snimaju novi hit video spot? Na društvenim mrežama obožavatelji para bruje o tome kako je njihova ljubav veliki marketinški trik! Ništa ne bi začudilo, Taylor je poznata po tome da svoje ljubavne drame iskorištava za glazbu i profesionalni uspjeh, ali Tom? Zvijezda Marlevovih filmova, mogući budući James Bond, usto 35-godišnjak - nosi majičicu 'I <3 T.S.'?! Ljubav je čudna stvar.

 

I'm not even sorry. This will never go out of time . #marvel #mcu #civilwar #cap3 #captainamericacivilwar #ironman #captainamerica #thewintersoldier #hawkeye #blackwidow #crossbone #thevision #wandamaximoff #scarletwitch #frankgrillo #chrisevans #rdj #robertdowneyjr #scarlettjohansson #sebastianstan #paulbettany #anthonymackie #evanstan #tomhiddleston #chrishemsworth #hiddlesworth #meme #marvelmeme #tomhiddlestonmeme #taylorswift

A photo posted by my bio riflecs my pour englis (@nothingbutfabulouz) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene