Objavio na Twitteru

Tom Hanks i supruga Rita pozitivni na koronavirus, zarazili su se u Australiji, gdje su se i testirali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki glumac i oskarovac Tom Hanks i njegova supruga, glumica Rita Wilson, pozitivni su na koronavirus, objavio je Hanks u srijedu na društvenim mrežama.

Tom Hanks na Twitteru je napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji, gdje radi na filmu, nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

Pogledaj i ovo Tom Hanks Opravdano? Procurila snimka bijesnog Toma Hanksa, inače staložen i miran glumac sukobio se na ulici!

"Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni", napisao je Hanks.

Naveo je i da će oboje biti testirani, promatrani i izolirani onoliko dugo koliko bude potrebno.

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus, koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba.

New York Times izvijestio je da je Hanks bio u Australiji kako bi snimio film o životu Elvisa Presleyja u kojem glumi Presleyjeva menadžera, pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje kako bi procijenila situacija.

"Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutačno u pretprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19", navodi se u priopćenju filmskog studija Warner Bros bez imenovanja Toma Hanksa.

Dodaje se i da rade s relevantnim australskim zdravstvenim agencijama kako bi identificirali i kontaktirali sve koji su možda došli u izravan kontakt s tom osobom.

Hanks je osvojio Oskare za svoje uloge u filmovima "Philadelphija" i "Forrest Gump".

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene