smijali se na snimanju

Ništa ga ne može spriječiti: Vratio se na filmski set i odlično se zabavlja sa svojom kolegicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Cruise nastavio je snimanje u Rimu nakon što ga je prije nekoliko mjeseci prekinuo zbog pandemije koronavirusa.

Glumac Tom Cruise (58) spreman je na sve da bi završio sedmi nastavak akcijske franšize "Nemoguća misija" čiji je izlazak u kina odgođen sa srpnja na studeni 2021.

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Naime, snimanje je nastavljeno u subotu u Rimu unatoč tome što se ponovno pogoršava stanje s koronavirusom. Prema fotografijama sa seta, vidjelo se da se Tom odlično zabavlja dok snima scene u žutom Fiatu s kolegicom Hayley Atwell (38). 

U pojedinim trenucima se nisu mogli prestati smijati koliko su uživali, a u pauzama su se držali mjera opreza i nosili su zaštitne maske za lice kao i cijela snimateljska ekipa. Inače, strani mediji su ranije pisali da će Cruise sve učini kako bi nastavio rad na "Nemogućoj misiji 7". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big movie. Big screen. Loved it.

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Čak su tvrdili da glumac planira izgraditi improvizirano selo na napuštenom prostoru Kraljevskih zračnih snaga u engleskom Oxfordshireu. Tijekom snimanja Tom i njegovi kolege bi boravili u luksuznim kamp prikolicama kako se zaštitili od koronavirusa.

Prije nekoliko mjeseci kada je u Italiji stanje bilo alarmantno, produkcijska ekipa je preselila set iz Venecije u Veliku Britaniju. Budući da su se sigurnostni i zdravstveni uvjeti pogoršali u cijelom svijetu, snimanje je bilo prekinuto. 

"On radi sve stvari stvari na drugačiji i bolji način nego drugi, a ovaj film mu puno znači. Raniji nastavci su bili hit u kinima i želi da se sve brže vrati u pokret", rekao je tada izvor blizak Cruiseu. 

Inače, Tomovo bogatstvo se procjenjuje na 600 milijuna dolara. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 2 Celebrity Nives otkrila tko je jedini muškarac zbog kojeg pati i ne diše satima, on se odmah oglasio  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene