Snimili njegov ispad

Tom Cruise podivljao na setu filma zbog kršenja koronaprotokola, urlao na ekipu i prijetio otkazima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Cruise je na setu filma "Nemoguća misija 7" prijetio filmskoj ekipi zbog propusta u anti-COVID protokolima.

Američki glumac i producent Tom Cruise na londonskom setu svog novog, sedmog nastavka filma "Nemoguća misija" vikao je i ekipi filma prijetio otkazima zbog propusta u sigurnosnim anti-COVID protokolima za snimanje filmova, pišu u utorak britanske novine The Sun.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

Prenoseći da imaju autentičnu audiosnimku Cruiseova vikanja na filmsku ekipu, koja se vrti i po Twitteru, iz The Suna navode da je zvijezda akcijskog filma Cruise u opsežnim primjedbama zamjerao propuste socijalnog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tijekom pandemije koronavirusa.

Cruiseov predstavnik odbio je to komentirati.

Sun piše i da je, prema toj audiosnimci, Cruise ekipi filma na setu u Londonu rekao i kako telefonira sa svim studijima, osiguravajućim kućama, producentima, i da ih svi gledaju, uz poruku: "Razumijete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, otpušteni ste."

The Sun nije naveo kada se to točno dogodilo, ali filmaši su u London stigli početkom prosinca zbog nastavka snimanja sedme Nemoguće misije, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa, u veljači, u talijanskoj Veneciji.

Snimanje je nastavljeno u rujnu opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Cruise je u srpnju i osobno apelirao na norveškog premijera da dijelove filma snima u Norveškoj prema modificiranim karantenskim pravilima.

Film Paramount Picturesa trebao bi biti objavljen u studenom 2021., oko čega je Cruise, prema zvučnoj snimci na koju se poziva Sun, na setu filma još rekao i da se Hollywood oslanja na filmove poput "Nemoguće misije" kako bi se industrija održala u nevolji te da želi film "zlatnog standarda jer vjeruju u nas i ono što radimo".

"Nemoguća misija" jedna je od najvećih franšiza u Hollywoodu, a posljednji film iz 2018. na svjetskim je blagajnama uprihodio više od 791 milijun američkih dolara. 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan +0 Maja Šuput Celebrity Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene