Život u Kninu

Mamićeva kuma za kojom svi lude: O prošlosti u Hrvatskoj danas nerado govori

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Višnja Vjetrović izazvala je najviše pozornosti na vjenčanju Marija i Tije Mamić. Svojom ljepotom osvojila je svijet, a malo tko zna da je do 1995. godine živjela u Kninu.

O predivnoj Višnji Vjetrović domaći mediji raspisali su proteklog vikenda kada se sa suprugom Markom Vjetrovićem pojavila na svadbi Marija i Tije Mamić. U atraktivnoj haljini dubokog dekoltea supruga Mamićeva vjenčanog kuma oduzimala je dah i svojom pojavom skoro zasjenila mladenku.

Pogledaj i ovo Tia Jurčić Nova ljubav na pomolu? Tia Jurčić ponovno ljubi? Na Instagramu je objavila prisne fotografije s legendarnim sportašem, evo i gdje se provodila s njim!

Ljepotom očarala Bliski istok

No, tko je doista žena koja je plijenila pozornost i krala poglede na vjenčanju godine? Poznato je da Višnja iza sebe ima zavidnu manekensku karijeru koju je započela sa samo 16 godina. Svojim izgledom osvojila je agente, ali i modne piste u svim prestižnim centrima mode. Šetala je tako pistama u Milanu, Barceloni, Miamiju, Ateni, Dubaiju... Njezin potencijal uočile su i neke od najvećih modnih kuća kao što Armani, Cartier i Chanel, čije je zaštitno lice Višnja bila za područje Bliskog istoka.

Život u Kninu

Ipak, malo tko zna da je Višnja dio života provela i u Hrvatskoj. Djetinjstvo je proživjela u Kninu iz kojeg je 1995. godine s obitelji preselila u Pančevo. O tom periodu u medijima nikada nije željela govoriti. Medijski prostor radije je punila poslovnim uspjesima. A njih je bilo na pretek...
Osim u reklamama Višnja je angažmane dobivala i u glazbenim spotovima velikih zvijezda. Prije gotovo sedam godina pojavila se u spotu poznatog turskog pjevača Tarkana kojeg je, kako su tada pisali mediji, potpuno očarala. Snimala je i za druge zvijezde iz Libanona i Portorika, a surađivala je i sa Sandijem Cenovom. Višnja se, naime, pojavljuje i njegovu spotu za pjesmu "Prešuti".

 
Zbog prirode svog posla često je mijenjala adresu stanovanja. Iz Pančeva se preselila u Beograd, živjela je i u Miamiju, a neko vrijeme i u Dubaiju. Njezino srce 2012. godine osvojio je Marko Vjetrović, inače bivši glasnogovornik nogometnog kluba Partizan.

Razotkrila ljubav Marija i Tije

Nakon samo godinu dana veze Marko i Višnja obvezali su se jedan drugome na vječnu ljubav. Glamurozna svadba s elitnim uzvanicima održana je u Beogradu, a ubrzo nakon vjenčanja na svijet je stigla i njihova prva djevojčica. Prije nešto manje od mjesec dana Višnja je na svijet donijela i drugu kćer Saru.

Inače, Vjetrovići su veliki prijatelji s Marijom Mamićem, a upravo je jedno od njihovih druženja razotkrilo njegovu vezu s Tijom. I to nakon što je Višnja na svom Instagramu objavila fotografiju s dočeka Nove godine koja je potvrdila sumnje o novoj ljubavi Marija Mamića koje su do tada kolale gradskim kuloarima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene