Strašna tragedija

Ostala je s njim i nakon optužbi za silovanje te prevare, a izgubila ga je na tragičan način kao i njihovu kćer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubav između Kobea i Vanesse Bryant započela je odmah nakon što su se upoznali u studenom 1999. godine.

Vanessa Bryant imala je samo 37 godina u trenutku kada ju je zadesila strašna životna tragedija u kojoj je u jednom danu izgubila supruga i kćer.

Pogledaj i ovo showbuzz Strašan gubitak Posljednje fotografije obitelji Bryant slamaju srca, a shrvana Vanessa trudi se biti jaka zbog djevojčica

Riječ je o udovici NBA legende Kobea Bryanta, koji je život izgubio prošlu nedjelju u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji, kao i svi ostali putnici, među kojima je bila i njegova 13-godišnja kći Gianna.

Vanessa se još uvijek nije javno oglasila, što ne čudi, jer nitko ne može ni zamisliti kroz što ta žena trenutačno prolazi.

Podsjetimo, ljubav između Kobea i Vanesse započela je odmah nakon što su se upoznali u studenom 1999. godine. On je imao 21, a ona 17 godina. Zaručili su se šest mjeseci nakon toga, a vjenčali 2001. godine. U braku su dobili četiri kćeri: Nataliju, Giannu, Bianku i Capri, a najmlađa od njih rođena je u lipnju prošle godine.

Unatoč svjetskoj slavi svog tragično preminulog supruga, Vanessa je u 20 godina braka vodila život skriven od javnosti. Na Instagramu je dosad skupila nešto manje od dva milijuna obožavatelja, no njezin je profil privatan. Vanessa je rođena 5. svibnja 1982. godine kao Vanessa Cornejo Urbieta.

Koliko je košarkaš izgubio glavu za prelijepom Vanessom, dovoljno je govorila činjenica da ju je zaprosio svega nekoliko mjeseci nakon upoznavanja te da s njom nije potpisao predbračni ugovor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Ipak, njihov brak bio je pun uspona i padova, i to ozbiljnih padova, kao što je bio onaj 2004. godine kada je košarkaš optužen za silovanje 19-godišnje zaposlenice jednog hotela. On je kasnije objasnio kako je imao njezin pristanak za seksualni odnos te se javno ispričao supruzi zbog varanja, a dotična je kasnije povukla tužbu.

2011. godine Vanessa je podnijela zahtjev za razvod braka, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike". Ipak, par je 2013. godine potvrdio da je ponovno zajedno, a zajedno su prošli i kroz teško razdoblje nakon njezina pobačaja. "To je čar svega. Ustrajali smo u tome da naš brak uspije i da prijeđemo preko svih loših stvari i uspjeli smo", jednom je prilikom izjavio NBA velikan.

Danas se puno priča i o Vanessinoj izjavi iz 2015. godine kada se njezin suprug umirovio od košarke, a koja je glasila: "Jako sam uzbuđena vidjeti kakve planove Bog ima za našu obitelj sada kada se jedno poglavlje zatvara, a drugo otvara."

Nakon nedjelje, ta poruka slomila je srca diljem svijeta... 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kobe Bryant (Foto: Getty) Celebrity Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene