Svi pričaju o njoj

Brineta koja je zarobila srce najpoželjnijeg muškarca svijeta ima impresivnu karijeru, kažu da je miks njegovih bivših supruga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Poturalski u jednom je danu postala zanimljiva svjetskoj javnosti, a brojni mediji objavljuju detalje iz njezinog privatnog i poslovnog života.

Manekenka Nicole Poturalski je u rodnoj Njemačkoj ostvarila zavidnu karijeru, a ova 27-godišnja ljepotica je postala jedna od najpopularnijih žena na svijetu u roku od samo jednoga dana nakon što su je uhvatili u društvu Brada Pitta.

Pogledaj i ovo showbuzz Neobična priča... Djevojka Brada Pitta uhvaćena s 41 godinu starijim suprugom, izgledaju sretno unatoč njezinoj romansi s glumcem

Mnogi kažu da je Nicole slika i prilika Bradove bivše supruge Angeline Jolie, a neki misle da je miks nje i njegove prve supruge Jennifer Aniston.

Manekenstvom se bavi 10 godina i govori pet stranih jezika, a u poslovnom svijetu poznata je pod imenom Nico Mary. Impresivnu lepezu stranih jezika javnost povezuje s njezinom karijerom modela, obzirom da je nosila revije diljem svijeta. Rođena je u gradu Bergkamenu u staroj industrijskoj pokrajini Ruhr i ima poljske korijene. Nosila je modne revije u New Yorku, Parizu i Milanu, a osim naslovnice Ellea krasila je i one Cosmopolitana i Marie Claire.

S 13 godina željela je postati morski biolog, no u pariškom Disneylandu primijetio ju je lovac na modele i njezini su joj roditelji dopustili da uđe u manekenske vode.

Nicole ima sina Emilija, s kojim često objavljuje priče na svom profilu na Instagramu. Tamo je posljednjih nekoliko mjeseci spominjala misterioznu novu ljubav i bolju polovicu, međutim nikada nikoga nije imenovala.

56-godišnji Brad i 27-godišnja Nicole izašli su zajedno iz privatnog aviona kojim su putovali iz Los Angelesa do zračne luke Charles de Gaulle, odakle su nastavili do manjeg aerodroma na jugu Francuske. Pretpostavlja se da će odsjesti na Bradovu imanju Château Miraval, koje su on i Angelina zajedno kupili 2011. godine za 67 milijuna dolara. A upravo su se tamo i vjenčali 2014. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some more outtakes from @triangl campaign 2020 with @carlydame on film in formentera so thankful

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Brojni obožavatelji već nagađaju kako su Brad i Nicole već nekoliko mjeseci u vezi, a razlog tome su njezine zagonetne poruke na Instagramu. Objavljivala je fotografije iz Los Angelesa na kojima je isticala kako je u društvu svoje bolje polovice, no njegovo ime nikada nije otkrila. Karantenu je provela u Los Angelesu, a pretpostavlja se kako joj je upravo slavni glumac često pravio društvo.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) +0 Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Celebrity Na svijet je stigla njihova djevojčica: Pop-zvijezda i glumac objavili sretne vijesti pa poslali snažnu poruku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene