Nova ljubav?

Ne odvaja se od atraktivne plavuše s kojom ga veže ljubav prema sportu, svi se pitaju je li u njoj našao zamjenu za latino ljepoticu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alex Rodriguez na Ibizi se zabavljao s plavušom Melanie Collins, za koju se šuška da mu je nova djevojka, evo što znamo o njoj.

Umirovljeni sportaš i bivši zaručnik Jennifer Lopez Alex Rodriguez trenutačno se provodi na španjolskoj Ibizi, gdje je proteklog tjedna snimljen na romantičnoj večeri s atraktivnom sportskom reporterkom Melanie Collins.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez i Kathryne Padgett Od jedne do druge Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

Strani mediji već su se naveliko raspisali o plavuši koja mu je zarobila srce nakon prekida s latino divom, a iako nisu potvrdili vezu, Rodriguez se od nje ne odvaja.

S Melanie je za vikend snimljen i na svojoj jahti, gdje je ona plijenila pažnju u plavom bikiniju, a fotke je objavio Daily Mail. Paparazzi su ih zatim ulovili i kako pakiraju kofere u prtljažnik automobila te zajedno napuštaju Ibizu.

Collins radi u televizijskoj kući CBS, gdje je zadužena za praćenje NFL lige, a iako je Rodriguez bivši bejzbolaš, strani mediji zaključili su da ih je povezala ljubav prema sportu.

Fanovi američkog nogometa obožavaju Melanie, a ona je velika zvijezda i na Instagramu, gdje ima gotovo 90 tisuća pratitelja s kojima redovito dijeli svoje atraktivne fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Melanie Collins (@melanie_collins)

Podsjetimo, sredinom travnja Rodriguez i Lopez objavili su da je njihovoj ljubavi došao kraj nakon nešto više od četiri godine, od čega su dvije bili zaručeni. Ona se brzo nakon prekida vratila svojoj staroj ljubavi, glumcu Benu Afflecku, s kojim je prvi put bila u vezi prije 17 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene