ukrao svu pozornost

Evo tko je zgodni chef za kojim su žene poludjele zbog nove serije o kojoj trenutačno svi pričaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lucas Bravo utjelovio je chefa u seriji "Emily u Parizu", a i u stvarnom životu bavio se tim poslom.

Nova Netflixova serija "Emily in Paris" izazvala je dosta zanimanja, posebno žena, a velikim dijelom za to je kriv glumac Lucas Bravo (32), koji je utjelovio susjeda, seksi Francuza. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Ipak, glavni je krivac kreator Darren Star, koji je radio na kultnim serijama "Beverly Hills, 90210", "Seks i grad" i "Melrose Place". On je upoznao gledatelje s Jasonom Priestleyjem, pokojnim Lukeom Perryjem, Chrisom Nothom, Johnom Corbettom, a sada i s Lucasom. 

Iako se od 2013. bavi glumom i manekenstvom, zgodni je Francuz tek sada u seriji "Emily u Parizu" privukao pozornost javnosti. Utjelovio je chefa Gabriela, koji se nađe u ljubavnom trokutu s glavnom junakinjom Emily, koju igra Lily Collins. 

Lucas je otkrio u intervjuu za Vulture da je i u stvarnom životu radio kao chef u japansko-francuskom restoranu. "Nekoliko godina bio sam sous-chef u restoranu, pa imam nekih kuharskih vještina. No radili smo natjecanje u kuhanju Ashley, koja igra Emilyinu prijateljicu Mindy, i ja da bismo promovirali seriju i uspio sam potpuno spaliti svoj omlet i porezati prst, pa se trudim ne hvaliti se svojim kuharskim vještinama", priznao je glumac. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧡🌈

A post shared by L U C A S 🪐 B R A V O (@lucasnbravo) on

Bravo je ispričao kako je oduvijek obožavatelj Darrena Stara i odrastao je uz seriju "Seks i grad", pa mu je bila čast raditi s njime. "Kad sam vidio da ova serija dolazi u Pariz i da će tu biti snimana, bio sam ponosan. Bio sam uzbuđen što ću vidjeti kako će Darren sve to posložiti. No moram priznati da imam nekih trauma od serije 'Seks i grad', postoje stvari koje se ne bih usudio isprobati", rekao je glumac. 

Lucasu je teško palo kada je završilo snimanje serije i kaže da se osjećao napušteno. "Na setu si četiri mjeseca i onda je gotovo. Pitaš se: 'Kako je moj život izgledao prije toga?' No bio sam u New Yorku, vidio se s kolegicom Ashley i odvela me u obilazak Broadwaya i na neke predstave. Nakon toga sam se vratio u Pariz taman za karantenu zbog koronavirusa", ispričao je. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene