opet uhvaćeni zajedno

Severina se nakon razvoda ne odvaja od zgodnog Filipa, a šuškalo se i da je ona kriva za njegov prekid s još jednom pjevačicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je opet fotografirana u društvu svojeg producenta Filipa Miletića s kojim je često viđamo u zadnje vrijeme i već se šuška da su par, a evo što sve znamo o njemu.

Pjevačica Severina u zadnje se vrijeme ne odvaja od svojeg producenta Filipa Miletića, pa se naveliko počelo šuškati kako je Severina upravo u njemu pronašla utjehu nakon razvoda od Igora Kojića.

Pogledaj i ovo Severina i Filip Miletić Nasmijani od uha do uha! Severina uživala u izlasku sa zgodnim suradnikom, fotografi su ih ulovili u opuštenim trenucima!

Osim što na Instagramu dijeli njihove zajedničke fotografije, zajedno su se pojavili i na promociji knjige Dimitrija Popovića, iako on nema običaj obilaziti javne događaje, a sada su skupa fotografirani i u restoranu.

Fotografiju sa zajedničke večere, na na kojoj im je društvu pravio i Severinin menadžer Tomica Petrović, objavio je Filip u svojim pričama na Instagramu, a uz nju otkrio i nešto što je obradovalo fanove pjevačice.

"Ekipa, nazire se kraj albuma", napisao je preko fotke, nakon što je zadnjih dana neumorno sa Severinom radio na njezinu novom albumu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače, Severina i Filip započeli su suradnju prije više od 10 godina. On je tada bio u ozbiljnoj vezi s pjevačicom Anom Bebić koja je neslavno završila, a i tada su ga u medijima povezivali sa Severinom i nagađali da je ona kriva za prekid, no to su oboje demantirali, piše Nova.rs. Bebić je sa Severinom otpjevala i popularni hit "Italiana", iza kojeg stoji i Filip.

Filip je inače magistar klavira, a radi kao producent i skladatelje te stoji iza producentske kuće "FM Play" koju je 2007. pokrenuo s Milošem Roganovićem. Iste su godina osvojili estradu pjesmom "Aspirin" koju su napravili za Seku Aleksić, a od tada su nastavili nizati hitove i surađivati s najvećim regionalnim glazbenim zvijezdama te su osnovali i popularni bend "Ministarke".

Najznačajniju suradnju svakako imaju sa Severinom i stoje iza nekih od njezinih najvećih hitova, poput "Brad Pitt", "Uzbuna" "Italiana", "Dobrodošao u klub", "Grad bez ljudi" i mnogih drugih.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) +0 Viktorija Rađa Nekad i sad Viktorija Rađa se prisjetila kako je izgledala na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine, s njom na fotki je još jedna poznata dama

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Matthew Perry (Foto: Getty Images) Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: AFP) +0 Matthew Perry (Foto: Getty Images) Nekad i sad Zbog novih paparazzo fotki obožavanog Chandlera nikome nije svejedno, svaki put izgleda sve gore i gore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene