atraktivna crnka

Tko je fatalna Sinjanka koja plijeni pažnju odnosom s dinamovcem, a izgleda kao da je izašla iz nekog svjetskog časopisa?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđela Šimac radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a u središtu pažnje našla se zbog veze s nogometašem Dinama Lirimom Kastratijem, no sumnja se da su sada prekinuli.

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) došla je u središte pažnje nakon što je na Instagramu objavila video s proslave rođendana kosovskog reprezentativca i igrača Dinama Lirima Kastratija (22) koja, zbog velikog broja okupljenih, nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama.

Pogledaj i ovo Anđela Šimac - 8 Gotova ljubav! Lijepa Sinjanka i bivši dinamovac prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice: ''Ne možemo više zajedno...''

Isti se mjesec doznalo i za vezu dinamovca i atraktivne Sinjanke koju na Instagramu prati više od 50 tisuća ljudi, no sumnja se da su sada prekinuli s obzirom na to da su oboje s društvenih mreža obrisali zajedničke fotke

Anđela radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, pa često na društvenoj mreži dijeli svoje golišave fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Angie Ang (@angieliciious)

Otkako se doznalo da ljubi nogometaša, počelo se pisati i o njezinoj pozamašnoj stražnjici za koju mnogi sumnjaju da nije prirodna, iako ona tvrdi da je rezultat mukotrpnih treninga.

Atraktivna Sinjanka 2016. godine bila je finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu, a prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapaženi rezultat. Osim toga, Anđela je 2016. osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Hasnat Khan (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) +5 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Posljednjih mjesec dana života provela je s ljubavnikom s kojim je podijelila tragičnu sudbinu, njihova priča i danas intrigira javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene