kralj instagrama

Tko je multimilijunaš koji ljetuje u Hrvatskoj s hrpom djevojaka i hvali se raskalašenim stilom života?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sa svoja gotovo 32 milijuna pratitelja, Dan Bilzerian proglašen je "kraljem Instagrama", a poznat je po tulumarenju i druženju s brojnim ljepoticama, koje su uglavnom polugole dok su s njim u društvu.

Miltimilijunaš Dan Bilzerian (39) u srijedu se na Instagramu pohvalio da je stigao u Hrvatsku. Pokazao je da je u Splitu, a posjetio je okolne srednjodalmatinske otoke. Bilzerian je inače poznat po svom raskalašenom životu, no tko je on zapravo?

Pogledaj i ovo showbuzz neumorno obilaze sve Golišave ljepotice u društvu bogataša predahnule od tuluma pa su zabavu pronašle u našim vinogradima

Sa svoja gotovo 32 milijuna pratitelja, Bilzerian je proglašen "kraljem Instagrama", a poznat je po tulumarenju i druženju s brojnim ljepoticama, koje su uglavnom polugole dok su s njim.

Dan je 1980. godine rođen u Tampi na Floridi, a njegov otac Paul Bilzerian obogatio se poslovima na Wall Streetu. Kako bi osigurao budućnost Danu i njegovu brata, Paul je osnovao zaklade dok su oni još bili djeca, a iz kojih se i danas financiraju.

Multimilijunaš se igranjem pokera počeo profesionalno baviti 2009. godine, no unatoč tome što nije ostvarivao dobre rezultate, publika ga je nekoliko puta proglasila najsmješnijim igračem. Tijekom karijere bio je povezan i s brojnim slavnim licima, a javno je branio zaručnika Jennifer Lopez Alexa Rodrigueza kada su ga optužili da je prokockao velike novce.

Bilzerian se tijekom godina nekoliko puta hvalio da je zaradio milijune na pokeru. Priznao je kako je izgubio "samo" 3,6 milijuna dolara, no dobio je više od 60 milijuna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Imao je problema i s vlastima, a u kolovozu 2014. godine zabranili su mu ulaz u jedan noćni klub u Miamiju jer je manekenku Vanessu Castano udario tijekom svađe. Kasnije je rekao da su Castano i njezina prijateljica napale njegovu partnericu s kojom je bio vani te večeri. Krajem iste godine tužila ga je pornoglumica Janice Griffith, koju je bacio s krova kuće u bazen zbog fotografiranja, a ona je pri padu udarila nogom o rub bazena i slomila je.

Godinu kasnije najavio je i kako planira krenuti u utrku za Bijelu kuću, no od toga je odustao te je na kraju podržao Donalda Trumpa na izborima.

Početkom listopada 2017. godine Bilzerian je bio prisutan tijekom jedne pucnjave u Las Vegasu, a sve je vrijeme snimao te objavljivao videa na Instagramu. Prvo je objašnjavao da se pokušava sakriti od napadača, a na kraju je istaknuo kako je "morao posegnuti za pištoljem" te da se vraća na mjesto pucnjave. Mnogi su ga kritizirali zbog tih poteza.

Bilzerian inače živi na relaciji Los Angeles - Las Vegas, gdje ima luksuzne kuće. Kruže glasine da je preživio dva srčana udara koja je dobio zbog posljedica droga i alkohola, no to nikada nije potvrdio. Bilzerian je naglasio kako piše autobiografiju, a onome tko mu da najbolji naslov dat će 5000 dolara.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +5 Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Celebrity Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene