velika čast za nju

Izvela je himnu u Kninu i pobudila znatiželju: Otkrivamo tko je plavokosa ljepotica Barbara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara Suhodolčan potječe iz Krapine i kći je autora, izvođača i glazbenog producenta Rajka Suhodolčana, a školovala se na Glazbenoj akademiji u Zagrebu.

28-godišnja sopranistica Barbara Suhodolčan privukla je pozornost javnosti pjevajući hrvatsku himnu na obilježavanju 25. godišnjice vojno-redarstvene operacije Oluja u Kninu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Snimljen i spot Rajko Suhodolčan pjesmom 'Sjećanje' objavljuje novi album 'Balade'

"Ogromna je odgovornost opravdati očekivanja i povjerenje koje mi je dano. Zaista, presretna sam što sam dobila ovu priliku, na ovakvu obljetnicu, na samom vrhu Kninske tvrđave, okružena ljudima koji su se borili za našu domovinu, mislim da nema veće časti za jednu Hrvaticu, a onda i za mene kao Zagorku i pjevačicu", rekla je Barbara prije nastupa za Zagorje.com.  

Sopranistica je na generalnoj probi otkrila i kolika joj je čast otpjevati hrvatsku himnu. "Bilo je doista dirljivo pjevati hrvatsku himnu uz podizanje hrvatske zastave i prelet MIG-ova nad Kninom. Vjerujem da će sutra to sve biti čarobno i dostojanstveno, kako i priliči jednom takvom događaju. Primila sam enorman broj poruka podrške, predstavit ću naše Zagorje u najboljem svjetlu", ispričala je Suhodolčan. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer is for dresses... and smiles! 💙

A post shared by Barbara Suhodolčan, soprano (@barbarasuhodolcan) on

Inače, Zagorka božanstvenog glasa privlači pozornost na svom Instagramu atraktivnim fotografijama i prati ju više od 15.000 ljudi. Barbara potječe iz Krapine, a školovala se na Glazbenoj akademiji u Zagrebu na studiju solo pjevanja. 

Otac joj je autor, izvođač i glazbeni producent Rajko Suhodolčan, koji je pet puta osvojio nagradu Porin od ukupno 14 nominacija. Barbara često s tatom zapjeva pa snimke njihovih dueta dijeli na društvenim mrežama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene