Tetovirana ljepotica

Ona je bivša djevojka muškarca kojeg žene već godinama obožavaju, ali s njim nije dugo izdržala pa sad ponosno pokazuje novog dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Louise uživala je na plaži u oskudnom bikiniju dok je bila potpora svom novom dečku Brettu Oppenheimu koji je s društvom igrao odbojku na pijesku.

Tina Louise (40) dane uglavnom provodi na plaži i privlači pozornost svojim bujnim atributima kao i ljubavnim životom. 

Pogledaj i ovo showbuzz fatalna ljepotica! Svojim oblinama i tetovažama zaludjela je tri poznata frajera, a sad je uhvaćena s novim misterioznim muškarcem

Manekenka, koju krasi oskudni odjevni stil i brojne tetovaže, viđena je u kvartu Venice u Los Angeles sa svojim dečkom, biznismenom Brettom Oppenheimom (44) poznatom po emisiji "Selling Sunset" o prodaji nekretnina. 

Tina je davala podršku svom dragom koji je s društvom igrao odbojku na plaži, no vjerojatno je njemu i ostalima malo odmogla. Naime, Louise je bila u još oskudnijem bikiniju nego inače. Crvene tangice i minijaturni grudnjak su jedva išta pokrivali na njoj i mogle su se vidjeti baš sve tetovaže koje ima na tijelu. 

Manekenka je u pauzama od odbojke odlazila do dečka Bretta koji je pokazao impresivno istrenirani torzo jer je nosio samo bijele hlače. Tina i Oppenheim su se grlili i ljubili kad god su imali priliku, a ona je i na Instagramu objavila video na kojem je pokazala da uživa gledajući kako njezin dragi igra. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑻 𝒊 𝒏 𝒂 𝑳 𝒐 𝒖 𝒊 𝒔 𝒆 (@tinalouise)

Inače, Tina je u ožujku viđena na večeri s misterioznim muškarcem u restoranu u West Hollywoodu. Louise je tako još jednom zaintrigirala javnost jer to je bio četvrti muškarac od svibnja prošle godine s kojim ju se povezuje, no prvi je koji nije slavan.

Naime, manekenka je prvo ljubila 16 godina starijeg Gavina Rossdalea koji je poznatiji kao bivši muž Gwen Stefani koji ju je varao s dadiljom nego po svojoj glazbi.

Viđeni su tijekom šetnje parkom Universal City u Los Angelesu dok su šetali Gavinovog psa, a samo dva mjeseca kasnije šuškalo se da Tina ljubi osam godina starijeg Briana Austina Greena (47). Uhvaćeni su tijekom spoja u Los Angelesu i mnogi su mislili da je nakon njihovih pojavljivanja u javnosti veza ozbiljnija te da je glumac prebolio bivšu suprugu Megan Fox.

No već u listopadu prošle godine je fotografirana na plaži u Malibuu s reperom Seanom Combsom Diddyjem (51). Prepustili su se nježnostima, mazili se i ljubili te su izgledali jako sretno i zaljubljeno, a Louise je mamila poglede prolaznika i minijaturnim bikinijem.

To je mnoge iznenadilo jer se činilo da je manekenka u vezi s Brianom, kao i da je Sean ponovno sa Sarah Chapman, majkom svoje kćeri Chance. Glazbenik je ranije ljubio plesačicu Cassie Venturu (34) te je prije dvije godine pričao kako želi proširiti svoju obitelj s njom, iako ima šestero djece.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene