prvo supruga, sad ona

Glumac ostao bez atraktivne djevojke? Njegova cura viđena s drugim na plaži, prepustili se strastima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Louise uživala je na plaži sa Seanom Combsom Diddyjem umjesto kao dosad s Brianom Austinom Greenom.

Čini se da je Brian Austin Green (47) ostao bez atraktivne djevojke Tine Louise (38), s kojom ga je javnost viđala posljednjih mjeseci. 

Pogledaj i ovo showbuzz novi život Napali ga jer je izlazio s različitim djevojkama nakon razvoda: "Nije pošteno da me tako osuđuju"

Manekenka Tina, koja plijeni pažnju oblinama i tetovažama, u utorak je viđena na plaži u Malibuu s reperom Seanom Combsom Diddyjem (50). Prepustili su se nježnostima, mazili se i ljubili te su izgledali jako sretno i zaljubljeno, a Louise je mamila poglede prolaznika i minijaturnim bikinijem. Fotografije možete pogledati ovdje

To je mnoge iznenadilo jer se činilo da je manekenka u vezi s Brianom, kao i da je Sean ponovno sa Sarah Chapman, majkom svoje kćeri Chance. Glazbenik je ranije ljubio plesačicu Cassie Venturu (34) te je prije dvije godine pričao kako želi proširiti svoju obitelj s njom, iako ima šestero djece. 

Par je bio u vezi od 2007., a ne zna se kad su i zašto se razišli. No ona se prošle godine udala za osobnog trenera Alexa Finea (27). Glazbenik, koji je poznatiji po umjetničkom imenu Diddy, u vezi sa srednjoškolskom ljubavi, dizajnericom Misom Hylton-Brim dobio je sina Justina (26), koji trenutačno studira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday @callmepumpkin!!!!! So grateful for you each and every day. Love you forever!

A post shared by Diddy (@diddy) on

S bivšom djevojkom Kim Porter, s kojom je često prekidao i mirio se, ima Christiana (21) te blizanke D'Lilu i Jessie (13), a posvojio je i njezina sina Quincyja (28), koji se bavi pjevanjem i glumom. Tijekom veze s Porter dobio je kćer Chance (13) iz kratke ljubavne afere sa Sarah Champan i zakonski ju priznao.

"Nevjerojatno je gledati ih kako odrastaju i postaju divna ljudska bića. Moglo je to završiti i drugačije da se ne slažemo tako dobro", rekao je svojedobno Sean. Istaknuo je kako svoju veliku obitelj tretira kao pleme, a djeca i njihove majke odlično se slažu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene