Božanstveno tijelo!

Utegnuta ljepotica ne miče se s plaže, a njezini badići sve su manji, njezina svima znanog muža nazivaju pravim sretnikom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Kunakey je u dva sićušna bikinija plijenila poglede na plaži u Rio De Janeiru, gdje se trenutačno odmara sa suprugom Vincentom Casselom.

Prezgodna supruga glumca Vincenta Cassela (55), francuska manekenka Tina Kunakey (24), pravi je mamac za poglede i rado se hvali svojim utegnutim tijelom.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Sa suprugom se trenutačno odmara u Rio De Janeiru, gdje su je paparazzi ulovili na plaži u dva oskudna bikinija, u kojima nikako nije mogla proći neopaženo.

Tina je opušteno uživala u daskanju i sunčanju i nije se obazirala na znatiželjne poglede, na koje je ionako navikla jer je senzacija gdje god se pojavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli tina kunakey (@tinakunakey)

Ona je samo gledala u svojeg supruga, koji joj se također ne može nadiviti ni nakon tri godine braka, a iako su im zbog razlike u godinama zli jezici predviđali kratak vijek, čini se da je njihova ljubav samo sve jača.

Inače, Vincent i Tina vjenčali su se u kolovozu 2018., nakon dvije godine veze, a u travnju 2019. dobili su kćer Amazonie.

Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena na svijetu, Monicom Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić +0 Ecija Ojdanić Celebrity Ecija Ojdanić pokazala figuru u bikiniju pa izazvala podijeljena mišljenja, a na kritike je imala spreman odgovor

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene