Zabava u plićaku

31 godinu mlađa supruga slavnog glumca pokazivala savršene proporcije dok ju je prijatelj fotkao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok se 22-godišnja Tina Kunakey kupala stalno joj je padao njezin minijaturni crni bikini po kojem je već prepoznatljiva.

Francuski model se brčkao na plaži u Rio de Janeiru i namještao crni minijaturni badić po kojem je već prepoznatljiva sa slika na njezinom Instagramu. Dok se 22-godišnja Tina Kunakey kupala njen prijatelj ju je fotografirao mobitelom i možda ovjekovječio novu sliku za društvene mreže.

Pogledaj i ovo Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) nema labavo! Zlobni jezici predviđali su brzi kraj vezi s 31 godinu starijim mužem, ali on joj u svemu uspješno parira, fotke sve govore!

Tina je promijenila frizuru i dala isplesti dugu kosu u pletenice. Inače, Kunakey se u kolovozu 2018. udala za 31 godinu starijeg glumca i redatelja Vincenta Cassela. Supružnici su u travnju prošle godine dobili i kćer Amazonie zbog čega nisu krili sreću. Često su dijelili slike Tininog trudničkog trbuha na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥥

A post shared by tinakunakey (@tinakunakey) on

Glumčevi prijatelji kažu kako je ludo zaljubljen u svoju mlađahnu suprugu, a on to pokazuje i fotografijama na Instagramu. “Nos u uho. Tako se prave bebe“, napisao je Cassel pokraj slike na kojoj ljubi Tinu.

Vincent je prije Tine bio u braku s Monicom Bellucci (55), koja se često nalazi na listama najljepših žena na svijetu. Glumački par se razveo se 2013., a imaju kćeri Deve (15) i Leonie (10).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene