istražuju okolnosti smrti

TV zvijezdu pronašli mrtvu na krevetu luksuznog hotela, misteriozni muškarac s kojim je bila nestao je

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anna Ambartsumyan pronađena je mrtva u luksuznom hotelu u Moskvi, a policija istražuje okolnosti njezine smrti.

Tijelo ruske TV zvijezde Anne Ambartsumyan pronađeno je u ponedjeljak ujutro u luksuznom hotelu "Petar I" u Moskvi. Radi se o slavnoj TV psihologinji koja je rješavala intimne probleme svojih gledatelja, a družila se inače samo s bogatašima. Ipak, ispostavilo se kako njezin život nije bio onakav kakvog ga je prikazivala javno i na društvenim mrežama.

Tijelo TV zvijezde pronašli su radnici hotela, a prema policijskom izvještaju, 26-godišnja djevojka je bila već osam sati mrtva. Njezino beživotno tijelo bilo je na krevetu, a pored nje na podu su pronašli crnu haljinu i torbicu u kojoj su pronašli tablete. Tamošnja policija izvijestila je kako je Anna u hotel ušla s nepoznatim muškarcem za kojim trenutačno tragaju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Листаем влево: там инфо о блёстках на лице🥰 Но самое главное иметь блеск не на лице, а в глазах. Знаете, когда это происходит? Это происходит тогда, когда у вас есть все, чего вы хотите. Я искренне желаю своим доброжелателям нескончаемого и неподдельного блеска в глазах! Жизнь фантастична и увлекательна! Наслаждайтесь! А если не можете сами, то Я помогу🌹 #annaambqueen #Королева

A post shared by Anna Vladimirovna (#Королева) (@annaambqueen7) on

Ambartsumyan na Instagramu je pratilo preko 370 tisuća ljudi, a za sebe je tvrdila da je vidovita. Imala je brojne udvarače, a koliko je bila popularna govori i činjenica da je na poklon dobivala automobile marke Bentley i Aston Martin. Bila je u braku s Ruslanom, poznatim ruskim poduzetnikom.

Njezin odvjetnik otkrio je kako je Anna bila u dugovima, a točne okolnosti njezine smrti još su pod istragom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Conor McGregor (Foto: Profimedia) +1 Conor McGregor (Foto: Getty Images) Celebrity Naočigled svih prepustio se strastima sa ženom koja je s njim bila u najvećem siromaštvu i ignorira njegove afere

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene