Lijepa glumica

Zablistala na modnom događanju godine: Simpatična policajka Alma plijenila pažnju u prozirnoj košulji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijana Pečenčić bila je jedna od gostiju na prvoj večeri revije BIPA Fashion.hr-a.

Beogradska glumica Tijana Pečenčić zablistala je na prvoj večeri BIPA Fashion.hr-a u Zagrebu u sklopu koje je modni dizajner Robert Sever predstavio svoju novu kolekciju.

Pogledaj i ovo showbuzz Vrhunska produkcija Evo zašto je Larin izbor najraskošnija hrvatska serija!

Lijepa glumica iskoristila je tu priliku kako bi pokazala da prati modne trendove pa se odlučila pojaviti u crnoj prozirnoj košulji koja je bila pun pogodak. 32-godišnja Tijana spremno je pozirala okupljenim fotografima ne skidajući osmijeh s lica.

Hrvatska publika Tijanu trenutno gleda u ulozi simpatične policajke Alme u seriji "Na granici", a imala ju je priliku gledati i u seriji "Kud puklo, da puklo", koja se također emitirala u programu Nove TV.

Osim Tijane, u reviji Roberta Severa uživale su i glumice Katarina Baban, Martina Stjepanović, Tara Rosandić, Iskra Jirsak, Sementa Rajhard i Sara Moser, influencerice Sonja Kovač i Paula Sikirić , bivša Miss Universe Ivana Delač te glumac Matko Knešaurek.

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Getty Images) +5 Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Mama i tata sigurno neće biti sretni: Beckhamova sina pijanog nosili po cesti, izgubio curu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene