Lijepa glumica

Zablistala na modnom događanju godine: Simpatična policajka Alma plijenila pažnju u prozirnoj košulji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijana Pečenčić bila je jedna od gostiju na prvoj večeri revije BIPA Fashion.hr-a.

Beogradska glumica Tijana Pečenčić zablistala je na prvoj večeri BIPA Fashion.hr-a u Zagrebu u sklopu koje je modni dizajner Robert Sever predstavio svoju novu kolekciju.

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Rado viđena gošća Sementa Rajhard opet je pokazala zašto je jedna od najljepših Hrvatica

Lijepa glumica iskoristila je tu priliku kako bi pokazala da prati modne trendove pa se odlučila pojaviti u crnoj prozirnoj košulji koja je bila pun pogodak. 32-godišnja Tijana spremno je pozirala okupljenim fotografima ne skidajući osmijeh s lica.

Hrvatska publika Tijanu trenutno gleda u ulozi simpatične policajke Alme u seriji "Na granici", a imala ju je priliku gledati i u seriji "Kud puklo, da puklo", koja se također emitirala u programu Nove TV.

Osim Tijane, u reviji Roberta Severa uživale su i glumice Katarina Baban, Martina Stjepanović, Tara Rosandić, Iskra Jirsak, Sementa Rajhard i Sara Moser, influencerice Sonja Kovač i Paula Sikirić , bivša Miss Universe Ivana Delač te glumac Matko Knešaurek.

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Getty Images) +5 Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Mama i tata sigurno neće biti sretni: Beckhamova sina pijanog nosili po cesti, izgubio curu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene