mamila uzdahe

Stil bez greške: Lijepa supruga Marija Mamića užurbano prošetala centrom Zagreba u lepršavoj ljetnoj haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić je užurbano prošetala centrom Zagreba, a fotografi su je uhvatili s mobitelom u ruci.

Supruga Marija Mamića, prelijepa Tia, oduševljava svojom pojavom gdje god se pojavi. Fotografi su je ovoga vikenda uhvatili u šetnji zagrebačkim Cvjetnim trgom, a Tia je užurbano prošetala s mobitelom u ruci, dok je na sebi imala lepršavu ljetnu haljinicu s cvjetnim uzorkom koja joj je besprijekorno pristajala.

Pogledaj i ovo Tia Mamić Poznat i razlog! Mamićeva snaha našla se u problemima pa donijela nimalo laku odluku: "Primorane smo na to!"

Nakon što se udala za sportskog menadžera Marija Mamića, interes javnosti za njom je naglo narastao, a prije nekoliko mjeseci je u intervjuu za IN Magazin istaknula kako nije očekivala koliki će taj interes biti.

Tia se 2010. godine udala za Chrisa Warrena, s kojim je godinu kasnije dobila sina Dominica. Ljubav među njima puknula je početkom 2016. godine, a Tia za svog bivšeg supruga do danas ima samo lijepe riječi. Iste godine se počelo šuškati i da je u vezi s Marijem Mamićem, a godinu kasnije par je stao i pred oltar.

35-godišnja Tia se nedavno bacila u poduzetničke vode te je s prijateljicom Ladom Mitrašinović dizajnirala liniju kozmetičkih proizvoda koje također reklamira putem društvenih mreža. A kako bi predstavile zajednički projekt, Tia i Lada često na društvenim mrežama objavljuju fotke u izazovnim izdanjima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 1 +3 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 Celebrity Slavna glumica izmjenjivala nježnosti sa svojom 32 godine starijom partnericom, bile su dugo vremena razdvojene

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene