Opet otvorila instagram

Objavila rijetku fotografiju s mužem Marijem Mamićem pa pozirala u bikiniju koji ističe njezin bujni dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić ponosno je istaknula obline u trendi bikiniju i pokazala na Instagramu kako uživa uz more.

Tia Mamić uživa u vrućim ljetnim danima na moru, a koliko joj je lijepo, pokazala je svojim obožavateljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Tia Mamić Poznat i razlog! Mamićeva snaha našla se u problemima pa donijela nimalo laku odluku: "Primorane smo na to!"

Tia je objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju tropskog uzorka i ogrnuta laganim kimonom, a prvo što je upalo u oči njezinim obožavateljima bio je bujni dekolte koji je dodatno istaknula.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Mamic (@tia.mamic) on

"Zgodna, lijepa", "Prezgodna", "Mama mia","Ženo, goriš", "So bossy and flossy", "Top, odakle je kupaći ako nije tajna?", neki su od komentara koje je dobila od svojih vjernih pratitelja.

Tia je objavila i fotografiju sa suprugom Marijem Mamićem, i to povodom njegova rođendana, što inače nema čestu naviku, pa je to izazvalo veliko zanimanje njezinih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Mamic (@tia.mamic) on

Tia se nedavno bacila u poduzetničke vode te je s prijateljicom Ladom Mitrašinović dizajnirala liniju kozmetičkih proizvoda koje također reklamira putem društvenih mreža. A kako bi predstavile zajednički projekt, Tia i Lada snimile su seksi editorijal pozirajući u bodijima sa svilenim ogrtačima, kada su također istaknule svoje bujne dekoltee te pritom pokazale učinkovitost svoga proizvoda.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +5 Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Celebrity Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene