VIJORILE SE ZASTAVE

ZVIJEZDA VEČERI Thompson 'zapalio' publiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Perković Thompson i ove je godine nastupio u Kninu povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Oko 50 tisuća ljudi okupilo se večeras u Kninu, gdje se u sklopu obilježavanja 21. obljetnice operacije 'Oluja' i Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja održao koncert Marka Perkovića Thompsona.

Pogledaj i ovo showbuzz neće posustati Thompson emotivno: "Ljudsko sam biće. Sve me to vrijeđa"

Brojna publika ponosno je u rukama držala hrvatske zastave obavijene dimom i crvenom bojom baklji. Koncert je publika jedva dočekala.

Koncert se i prošle godine održao u Kninu gdje je bilo oko 110.000 ljudi, a cijelog dana proslave Oluje kroz Knin ih je prošlo oko 150.000. Sudeći prema fotografijama ta brojka bi se mogla ponoviti jer su se ove godine mnoge braniteljske udruge, ali i građani odazvali na ovaj događaj.
 

Tijekom koncerta u pozivnom centru prikupljala su sredstva za obnovu vodotornja u Vukovaru. U akciji u pozivnom centru sudjelovale su brojne poznate osobe. Andrej Plenković, Željko Reiner, Josipa Rimac, samo su neki od osoba iz sfere politike koje su se uključile u ovu humanitarnu akciju obnove Vodotornja. Prema zadnjim informacijama prikupljeno je oko 500.000 kuna

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene