Opleo po njoj!

Thomas Markle iznenadio je izjavom o svojoj kćeri nakon njezina posljednjeg intervjua, evo što misli da kraljevska obitelj treba napraviti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Thomas Markle smatra kako je Meghan posljednjih intervjuom uvrijedila kraljevsku obitelj, ali i čitav narod Velike Britanije.

Otac vojvotkinje od Sussexa, Thomas Markle, okomio se na svoju kćer te je izjavio kako bi joj trebalo oduzeti kraljevske titule, jer je uvrijedila britansku kraljevsku obitelj svojim posljednjim gostovanjem na televiziji. 77-godišnji Thomas, koji inače živi nedaleko Harryja i Meghan u Los Angelesu, rekao je kako mu je bilo neugodno dok je gledao gostovanje svoje kćeri kod poznate voditeljice Ellen DeGeneres.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Ocijenio je kako je njezino glupiranje u showu slavne voditeljice bilo ponižavajuće za kraljicu Elizabetu, kraljevsku obitelj i čitav narod Velike Britanije, prenosi Daily Mail. "Napravila je potpunu budalu od sebe i zbog toga bi trebala izgubiti titule. Volim svoju kćer, ali njezin nastup je bio bezveze", zaključio je Thomas.

Mjesecima se šuškalo kako će Meghan i Harry svoj prvi intervju nakon selidbe u Kaliforniju dati upravo Ellen, no umjesto nje odabrali su svoju susjedu i prijateljicu Opru Winfrey. Pretpostavljalo se kako su tako odlučili jer je Ellen DeGeneres posljednjih mjeseci bila na udaru kritika zbog toksičnog ponašanja na svom radnom mjestu, za što su je optužile bivše kolege.

Meghan i Ellen inače se već neko vrijeme poznaju i bliske su, a svemu je presudio posjet vojvotkinje jednom prihvatilištu za pse. Markle i DeGeneres su se ondje upoznale i odmah se zbližile, a upravo Ellen je Meghan nagovorila da uzme psa.

Meghanin otac inače često o svojoj kćeri priča u javnosti, a njih dvoje već godinama ne razgovaraju. Prije nekoliko mjeseci je rekao kako Meghan nije njegova kći kakvu je poznavao. "Bila je osoba s puno više ljubavi nego što je sada", rekao je. Markle kaže da se veseli trenutku kada će primiti u naručje Meghaninu djecu, svoju unučad Lilibet i Archieja. "Volio bih ih vidjeti", priznao je.

Ranije je prijetio da će odvesti svoju kćer na sud da bi konačno mogao dobiti priliku upoznati unučad. No promijenio je svoj stav dok mu se, kako tvrdi, zdravstveno stanje pogoršava i boji se da nikad neće sresti dvogodišnjeg Archieja i Lilibet koja je rođena 4. lipnja.

"Ne bi njih trebali kažnjavati za Meghanino i Harryjevo loše ponašanje. Archie i Lili su malena djeca, nisu političari, nisu pijuni i nisu dio igre", ispričao je Thomas i dodao kako zaslužuju ista prava kao ostatak kraljevske obitelji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +1 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Prva objava Monike Kravić nakon rođenja trećeg sina sve je raznježila: "Nova zvijezda našeg doma"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene