Super Bowl 2021.

Sam je iskeširao sedam milijuna dolara za nastup od 13 minuta pa priredio spektakl za pamćenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

The Weeknd je na stadionu Raymond James u poluvremenu Super Bowla izveo svoje najveće hitove okružen sa stotinu plesača, a nastupom je oduševio publiku diljem svijeta.

U poluvremenu jednog od najgledanijih sportskih događaja sezone, Super Bowlu 2021. nastupio je kanadski pjevač Abel Makkonen Tesfaye (30), poznatiji kao The Weeknd.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Nespojivi? Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama!

S obzirom na epidemiju koronavirusa, na stadionu Raymond James u Tampi bile su samo 22 tisuće gledatelja, od čega 7500 zdravstvenih djelatnika koji su cijepljeni protiv koronavirusa.

Ovoga puta teren nije vrvio navijačima, a pozornica uopće nije bila na terenu, već na tribinama. Nije bio ni posebnih gostiju ni iznenađenja.

"Svi odrastamo gledajući najveće svjetske glazbene zvijezde kako nastupaju na Super Bowlu i mogao sam samo sanjati da ću se naći u toj ulozi. Ponizan sam, počašćen i ushićen što ću ove godine biti u središte te pozornice", rekao je The Weeknd uoči nastupa. Pjevač nije želio da organizatori Super Bowla plate za njegov nastup pa je sam uložio sedam milijuna dolara, pisali su još proteklog tjedna strani mediji.

Nastup je oduševio okupljene, ali i milijunsku publiku koja je show pratila preko malih ekrana. Pjevač je u 13 minuta nastupa izveo neke od svojih najvećih hitova, uključujući "Can’t Feel My Face", "Starboy" i "Blinding Lights", okružen sa stotinu plesača kojima su lica bila omotana u zavoje i u pratnji zbora.

Svoje oduševljenje spektakularnim nastupom nisu skrivali ni Drake, Sophie Turner, Timothée Chalamet i mnogi drugi celebrityji koji su The Weekndu čestitali na društvenim mrežama. Pjevač je imao težak zadatak nadmašiti prošlogodišnji nastup J.Lo i Shakire o kojem se još uvijek priča, a s obzirom na brojne pozitivne komentare koje je dobio, čini se i da mu je to uspjelo.

Nacionalnu himnu prije početka utakmice izveli su country-pjevač Eric Church i R&B glazbenica Jazmine Sullivan.

Gledatelje je za Super Bowl zagrijavala i Miley Cyrus, koja je održala koncert na Tik Toku. Na pozornici joj se pridružio i legendarni Billy Idol, a pjevačica se u jednom trenutku i rasplakala.

Dok je izvodila svoj hit "Wrecking Ball", nije uspjela zadržati suze, a gledatelji su pretpostavili da je razlog tome bio njezin bivši suprug Liam Hemsworth, za kojega je napisala tu pjesmu.

Inače, sve do početka 1990-ih, na poluvremenu Super Bowla nastupali su orkestri lokalnih sveučilišta ili srednjih škola, a prekretnica se dogodila 1993. godine kada je nastupio Michael Jackson. Jackson je otpjevao miks svojih najvećih hitova okružen s 3500 dječaka i djevojčica.

Nakon toga na pozornici Super Bowla nastupale su brojne globalne zvijezde glazbene industrije kao što su Rolling Stonesi, Bruce Springsteen, Madonna, Red Hot Chili Peppers, Britney Spears, Lady Gaga, Katy Perry, Paul McCartney, Coldplay i mnogi drugi.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene