bolni trenuci

Shrvana Franka Batelić se oprostila od voljene osobe: "Otišla je sama iznenada... Poljubi mi tatu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić je napisala kako se ona i njezina obitelj nisu uspjeli čuti s njenom bakom tri tjedna, koja je bila u bolnici, zbog pandemije i mjera.

Pjevačica Franka Batelić u emotivnoj objavi na Instagramu oprostila se od svoje bake. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

"Ljutnja, tuga i sjeta miješaju se od jučer ujutro. Ljutnja jer se tri tjedna od kad je u bolnici nismo uspjeli čuti s njom. Zbog pandemije i mjera, naša nona Marija je otišla sama... Iznenada... U tišini. Ljudi... Čuvajmo se, čuvajmo naše starije. Jer svi zaslužujemo dostojanstveno otići, okruženi ljubavi svojih najbližih. Nona, grlim te najjače. Poljubi mi tatu", napisala je Franka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Mnogi su joj izrazili sućut, poručili da se drži i da su uz nju. 

Pjevačica često pokazuje koliko je vezana uz svoju obitelj te puno vremena provodi u Istri, u svom rodnom Rapcu. Franka je 2015. izgubila svog oca Damira kojeg se prisjeti kroz emotivne objave na Instagramu, a to je učinila i ove godine 1. svibnja. 

"Već peti 1.5. bez tebe...Sretan rođendan najboljem tati. Volim te", napisala je. Pjevačica je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj su ona i brat Nikola s njihovim pokojnim ocem Damirom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka je i za treću godišnjicu podijelila emotivnu objavu posvećenu ocu. "Tata negdje u Parizu prije nego što sam se ja rodila. Ne mogu vjerovati da su već prošle tri godine otkad sam posljednji put čula tvoj smijeh. Volim te i mislim na tebe svaki dan, uvijek. Znam da će ovo zvučati poput klišeja, ali svaki dan recite svojoj mami, tati, sestri, bratu, baki, djedu, prijateljima ili bilo kome tko vam znači da ih volite. Radite to svaki dan, bez oklijevanja i bez iznimke", poručila je Batelić tada. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene