''Beskrajno ti hvala''

Tereza Kesovija uputila emotivni posljednji pozdrav Bandiću: "Dao si mi krov nad glavom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tereza Kesovija u poslijeratnim godinama nije imala gdje živjeti u Zagrebu pa se u oproštajnoj poruci prisjetila kako joj je Milan Bandić dopustio da se useli u jedan stan.

Glazbena diva Tereza Kesovija oprostila se od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara. 

Pogledaj i ovo Tereza Kesovija "Zastrašujuće izgleda" Tereza Kesovija ostala odsječena od svijeta u poplavama u Sloveniji, zbog jedne stvari osjeća se dužno našim susjedima!

"Izvan svih političkih konotacija, osjećam potrebu i dužnost istaknuti Tvoju ljudsku gestu kojom si mi itekako pomogao u poslijeratnim godinama, u trenutku kada nisam imala prostor u koji bih se smjestila u Zagrebu. Tada si mi dopustio da se uselim u stan manji od 30 m2 koji je, doduše, bio u vrlo lošem stanju, ali koji je tada bio moj jedini krov nad glavom u Zagrebu. Štoviše, rekao si mi da mogu u njemu ostati koliko god ga budem trebala. Nisam htjela koristiti Tvoju dobrotu pa sam uređen stan vratila Gradu Zagrebu čim sam bila u mogućnosti useliti u nešto svoje. Nisam željela da Te netko proziva zbog mene ili mene zbog Tebe. Beskrajno Ti hvala. Zbogom, dragi Milane, pokoj ti vječni", napisala je Tereza uz njihovu fotografiju snimljenu u listopadu 2019. 

Naime, Bandić je tada došao na premijeru dokumentarnog filma "To sam ja" o pjevačici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEREZA KESOVIJA - OFFICIAL (@terezakesovijaofficial)

Inače, u veljači 2018. Kesovija je koncertom u velikoj dvorani Lisinskog obilježila 60 godina karijere, a zagrebački gradonačelnik i tada je bio prisutan te joj je poklonio buket crvenih ruža. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene