Na najgori način

DEGUTANTNO Internet gori zbog žene koja je Taylor Swift proglasila promiskuitetnom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Taylor Swift našla se na meti ljute 44-godišnje majke.

Da je Amerika i dalje puna primitivizma, svjedoči fotografija koju je jedna 44-godišnja žena objavila na Twitteru. Ne bi to bila vijest da u statusu nije spomenula i opomenula mladu pjevačicu Taylor Swift.

Pogledaj i ovo Travis Kelce jedva je stajao na nogama! Pijanog dečka Taylor Swift pridržavali dok je pokušavao pjevati poslije velike pobjede, oduzeli su mu čak i mikrofon!

Prozvala je Taylor jer je 'loš primjer mladim djevojkama'. Iako Taylor pokušava u javnosti biti čedna i uzorita, konzervativnim Amerikancima nije promaklo da je njen ljubavni život prilično dinamičan. I nisu sretni zbog toga. Stoga je gospođa Jennifer odlučila objaviti fotografiju vagine 'Taylor Swift' te vagina svojih kćeri.

'Evo zašto propovijedam kršćanstvo. Desno su moje kćeri. Lijevo je vagina Taylor Swift', napisala je gospođa na Twitteru uz fotografiju urednog sendviča te drugog - nešto drugačijeg. Fotografija je izazvala kaos na društvenim mrežama među pobornicama čuvanja za brak i onima koji se zemaljskim užicima predaju nešto ranije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene