Opuštena atmosfera

Ljepotice na okupu: Nives kao najveća podrška Goranu na tribinama u društvu poznatih prijateljica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjana Jurić, Mia Kovačić i Nives Ivanišević zajedno su pratile egzibicijski meč između Gorana Ivaniševića i Patricka Raftera.

Goran Ivanišević u srijedu je na ATP turniru u Umagu pobijedio Patricka Raftera, a s tribina je sve pratila njegova supruga Nives u društvu prijateljica Tatjane Jurić i Mije Kovačić.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

Atmosfera na tribinama bila je potpuno opuštena, što govore i razigrane fotografije spomenutih ljepotica. Djevojke su se zabavljale snimajući selfije.

Meč velikih teniskih imena pratili su i Zlatko Mateša, Dubravko Šimenc te Jakov Kitarović, suprug predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.  

Ivanišević i Rafter tim su mečom obilježili 18. godišnjicu svog finalnog obračuna u Wimbledonu 9. srpnja 2011. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Damian Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) +4 Liz Hurley (FOTO: Profimedia) Celebrity Ovaj 17-godišnji mladić sin je jedne od najljepših glumica koju i danas nazivaju seks-bombom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene