Nije joj do javnog života

Starija sestra slavne ljepotice prošetala se bez grudnjaka, ona živi potpuno drugačijim stilom života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatiana Petenkova živi u Rusiji i posvećena je obitelji te ima troje djece, a najstariju kćer nazvala je po slavnoj sestri Irini Shayk.

Starija sestra jedne od najtraženijih manekenki na svijetu Irine Shayk (35), Tatiana Petenkova (36) privukla je pozornost prošetavši se New Yorkom u opuštenom, sportskom izdanju. 

Pogledaj i ovo Irina Shayk - 2 "Ne budi neukusna" Irina Shayk pozirala u nikad provokativnijem izdanju: "Ti si jedna od najljepših žena na svijetu, ali to ne znači da ti sve pristaje"

Tatiana je viđena u donjem dijelu trenirke, vesti i crnoj jakni koje je iskombinirala s bijelim tenisicama, a nosila je i zaštitnu masku za lice. Šešir je držala u rukama zbog vjetra i imala je raspuštenu kosu, no najviše je pažnje privuklo to što nije nosila grudnjak. 

Kako pišu strani mediji, u tom se izdanju uputila na avion i vjerojatno je bila u posjetu kod Irine, a sada se odlučila za povratak kući u Rusiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by татьяна (@tatianapetenkova)

Inače, Tatiana ima sina Maxima (4), kćer Emily koju je rodila prošle godine te kćer Irinu kojoj je dala ime po slavnoj sestri. Završila je kozmetičku školu koju je upisala i njezina sestra, a dok su bile tinejdžerke, izgubile su oca koji je preminuo od upale pluća. Tatiana je tada imala 15 godina. 

Zbog toga je njihova obitelj bila suočena sa siromaštvom i majka Olga, koja je bila učiteljica glazbenog, morala je raditi dva posla kako bi ih prehranila. Za to je vrijeme Irinu i Tatianu čuvala baka. 

Tatiana s mužem uzgaja i prodaje pse, a prema fotografijama na njezinu profilu na Instagramu, koji prati više od 20.000 ljudi, vidljivo je da je jako posvećena obitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene