nema srama

Kći mu samo prošle godine zaradila 40 milijuna dolara, a on prosi novac od javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga, prema pisanjima američkih medija, suvlasnica je restorana Joanne Trattoria, za koji je njezin otac Joe Germanotta prosio novac. Ranije je otkriveno kako mu pjevačica daje pola svoje zarade.

Joe Germanotta (64), otac pjevačice Lady Gage (34), naljutio je javnost pokrenuvši na stranici GoFundMe sakupljanje 50.000 dolara za sebe. 

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Germanotta je oglasio svoju dobrotvornu akciju na Twitteru i ubrzo dobio niz negativnih reakcija. "Radim najbolje što mogu, ali morali smo zatvoriti restoran na mjesec dana. Naše osoblje treba financijsku pomoć. Cijenit ćemo bilo kakvu pomoć za naše zaposlenike", napisao je poduzetnik i stavio poveznicu za donacije. 

Inače, Gagin otac vlasnik je restorana Joanne Trattoria u New Yorku i ima 30 zaposlenika, a morao je zatvoriti objekt zbog pandemije koronavirusa. Ljudi su ga ismijali zbog njegova žicanja, pa je obrisao objave i zatvorio prikupljanje novca, a dotad je sakupio 541 dolar. 

"Znači, on traži donacije, a njegova kći Lady Gaga ima milijune i djelomični je vlasnik restorana", "Tražiš ljude kojima je sigurno puno gore nego tebi da ti pomognu platiti osoblje", napali su Germanottu. Dodali su i kako pjevač Ed Sheeran plaća svoje zaposlenike dok traje pandemija koronavirusa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by http://www.joannenyc.com/ (@germanotta.joe) on

Imovina pjevačice trenutačno se procjenjuje na 320 milijuna dolara, a samo prošle godine zaradila je nešto manje od 40 milijuna dolara. Svojedobno su američki mediji izvijestili kako Lady Gaga daje pola svoje zarade ocu Joeu, a traži od njega i financijske savjete.

Germanotta ima nekoliko restorana i radi i kao menadžer glazbenicima. Lady Gaga nekoliko je puta istaknula koliko cijeni svog oca. Naime, pjevačica je napustila studij na prvoj godini kako bi ostvarila glazbenu karijeru, a tata ju je tada podržao i plaćao joj stanarinu godinu dana. 

"On je moj heroj. Želim da bude ponosan na mene", rekla je svojedobno Lady Gaga. Osim što pjevačicu i oca spajaju financije, ona je jednom rekla da ju je njegovo čudnovato ponašanje i otvoreno iskazivanje seksualnosti inspiralo da bude to što je danas. 

"Seksao se s djevojkama pokraj pločnika u New Yorku prije nego što je išao na koncerte. Angažirao je striptizetu da me nauči svirati klavir", ispričala je. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +0 Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Celebrity Bila je na listi najzgodnijih glumica svih vremena, a onda je i sama priznala da su je operacije uništile

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene