sjena nekadašnje ljepote

Od slatkice lijepih atributa ostale samo umjetne grudi - pretjerala je s gubljenjem kila i operacijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda "Američke pite" Tara Reid otkrila je kako se radi na nastavku te popularne komedije.

Glumica Tara Reid (44), koju je proslavila komedija "Američka pita", posljednjih godina šokira svojim promjenama na licu i pretjeranom mršavošću.  

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) posrnula glumica Nekad je bila seks-bomba, a sada svojim golišavim fotkama zabrinjava javnost, no ona tvrdi da je sve u redu

Tara je nedavno progovorila o svojim neostvarenim snovima i otkrila zašto je zanemarila glumu. "Još uvijek želim osvojiti Oscara. To je san svakog glumca", ispričala je Reid. Istaknula je da je uvježbavala govor još od tinejdžerskih dana za trenutak kada će primiti zlatni kipić. 

Dodala je kako bi htjela i zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih. "Ima vremena za to", rekla je Tara. Glumica se prebacila na produkciju filmova objasniviši da nema uloga koje bi ju razveselile i da je previše loših scenarija, piše Daily Mail

"Želim pronaći odlične scenarije, dobiti sponzore i stvarati filmove sama", ispričala je. Tara se proslavila u franšizi "Američka pita" igrajući Vicky krajem 90-ih i ističe da su ona i kolege pomaknuli granice humora, no da on nikad nije bio uvredljiv niti štetan. 

Glumica je otkrila da se radi na novom nastavku komičnog serijala. "Razgovara se o tome već neko vrijeme. Bila sam na sastanku s producentima i rekli su da će se snimanje dogoditi, no teško je uskladiti rasporede svih mojih kolega", ispričala je. 

Inače, Tarini glumački uspjesi su završili u sjeni njezine šokantne mršavosti i uništenim izgledom lica. Svojedobno je objasnila kako puno jede, no ima jako brz metabolizam. "Mojim prijateljima je to apsurdnije nego bilo kome drugom jer reći će vam kako jedem puno i jednostavno imam jako brz metabolizam", rekla je Tara.

Dodala je kako jede normalno i smeta joj što ljudi zbog njene vitke figure pretpostavljaju da ima problema s hranom. Ističe da je sretna sa svojim izgledom unatoč ružnim komentarima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There’s nothing like smelling a rose 🌹 it’s beautiful just like weekend😘❤️🌹🌹❤️

A post shared by Tara Reid (@tarareid) on

Od atributa su Tari ostale samo grudi koje je sredila plastičnom operacijom i to je javno priznala. Prvi zahvat je bio loše izveden i kirurg joj je unakazio grudi. "Izgledalo je sve gore i gore. Nisam nikad mislila da ću jednom imati takve užasne bradavice", ispričala je. Usto je operirala trbuh koji je također ispao grozno, pa nije mogla dugo nositi ni bikini. 

Navodno je operirala i lice i stavljala botoks, a njegov izgled je pogoršalo i to što se borila protiv ovisnosti o alkoholu. 

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) +2 Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Celebrity Gol i tetoviran svima zapeo za oko: O njegovoj pojavi na prosvjedima u SAD-u ne prestaje se pričati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene