Instagramska senzacija i sportaš

Njihova isklesana tijela i vrući poljupci privlačili pažnju usputnih prolaznika, nisu mogli obuzdati strasti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tammy Hembrow i Matt Poole nekoliko su mjeseci u vezi te su često viđeni skupa u društvu njezine djece.

Tammy Hembrow (26) i Matt Poole (32) nekoliko su mjeseci u vezi, a svoje strasti teško obuzdavaju tijekom pojavljivanja u javnosti. 

Pogledaj i ovo Tammy Hembrow (Foto: AFP) Totalno bezveze Instagram senzacija ismijana zbog situacije na crvenom tepihu, no za to nije bilo razloga

Manekenka i poznata influencerica prošlog je vikenda uživala na plaži u australskom gradu Golden Coast sa sportašem te svoje dvoje djece, sinom Wolfom (5) i kćeri Saskijom (4). Par je privlačio pozornost izmjenjivanjem poljubaca pri izlasku iz auta i na plaži te svojim isklesanim tijelima. 

Ipak, Matt se nije mogao natjecati u svojim kupaćim hlačama sa seksepilnom Tammy, koja je nosila minijaturni bijeli bikini čiji su donji dio tangice. Hembrow je u badiću pokazala savršeno istrenirano tijelo, što se i očekuje od osobe koja se prozvala fitness-guruom. 

Između strastvenih poljubaca par je nalazio vremena za igru s djecom koja su bila strpljiva i igrala se u pijesku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATT POOLE (@matt_poole1)

Plavokosa ljepotica u jednom je intervjuu istaknula kako jede svaka dva do tri sata kako bi održala svoju besprijekornu liniju, a dan započinje proteinskim shakeom. Tammy je jedna od najpopularnijih australskih influencerica i na Instagramu ju prati 11,7 milijuna ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow)

Manekenka ima sina Wolfa (5) i kćer Saskiju (4), koje je dobila s influencerom Reeceom Hawkinsom, a njezin dečko Matt poznat je kao natjecatelj u triatlonu Ironman, koji se smatra jednim od najekstremnijih natjecanja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 5 Indira Levak - 6 Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Ne sjećamo se kad je Indira zadnji put imala ovakav dekolte, hoće li on biti povod za novu okladu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene